Află de la Decodamira cum să îți amenajezi grădina cu decorațiuni exterior

Nu doar casa trebuie să fie frumos amenajată și decorată, ci și grădina, cu ajutorul ghirlandelor artificiale.

Nu doar casa trebuie să fie frumos amenajată și decorată, ci și grădina, deoarece aceasta trebuie să fie, precum o oază de liniște și de relaxare. Astfel, doar dacă pui accent pe decorațiunile de exterior, poți să te bucuri de o grădină superbă, care să îți ofere clipe intense de recreere și detensionare. 

Prin urmare, este ideal să te pui la curent cu cele mai frumoase decoratiuni gradina, care au puterea de a modifica radical aspectul general al grădinii.  

Câteva decorațiuni de exterior spre care să te orientezi 

Dacă îți dorești ca grădina casei tale să fie minunată, îndreaptă-ți atenția către decorațiunile de exterior de mai jos: 

 • Evantaie 

Dacă consideri că pereții foișorului sau ai terasei sunt lipsiți de personalitate, încearcă să agăți de aceștia câteva evantaie foarte colorate, care să anime locul. În cazul în care îți dorești un design cât mai simplu, alege evantaie uni. 

Cu siguranță ai câteva mese afară pe care le folosești zi de zi sau doar când vin prietenii în vizită. Este recomandat ca acestea să fie cât mai frumos decorate, cu ajutorul unor vaze ceramice, de calitate superioară. Poți să alegi atât vaze multicolore, cât și vaze simple, într-o singură culoare.  

În cazul în care deții o grădină mare cu flori, rupe câteva fire de trandafiri sau de bujori și adaugă-le în acestea. Dacă nu îți plac florile naturale, alege flori artificiale, de impact.  

 • Figurine Feng Shui 

Dacă crezi în Feng Shui, nu rata ocazia de a amplasa în grădină câteva figurine de acest fel, care să îți aducă belșug, prosperitate și noroc. Acestea se găsesc în mai multe dimensiuni, fapt pentru care pot fi așezate atât pe jos, cât și pe mese sau pe etajerele din exterior.  

 • Ghirlande artificiale 

În cazul în care îți dorești un balansoar impresionant, care să îți ofere o stare excelentă de dispoziție în momentele petrecute în acesta, agață ghirlande artificiale de mânerele acestuia.   

Cu ajutorul acestora, poți modifica cu totul aspectul general al leagănului.  

Alte modalități în care poți folosi ghirlande artificiale pe post de decorațiuni de exterior 

 • Rotește-le în jurul țevilor 

Dacă în grădină sau pe terasă se găsesc câteva țevi inestetice, cel mai bine este să le înfășori cu ghirlande flori artificiale cu flori. Astfel, le acoperi și oferi un plus de frumusețe exteriorului casei.  

 • Așază-le pe masa de dining din grădină 

Dacă deții o masă de dining de exterior, poți așeza în centrul acesteia câteva ghirlande artificiale împreună cu două, trei lumânări parfumate. În acest fel creezi o atmosferă foarte primitoare și călduroasă în această zonă a grădinii.  

 • Pe tavanul foișorului 

Dacă îți dorești un foișor verde, în care să simți că ești cât mai aproape de natură, agață de tavanul acestuia câteva ghirlande artificiale cu flori. Lasă-le să atârne ușor până deasupra canapelei sau a mesei.  

În cele din urmă, ține cont de toate sfaturile și ideile de mai sus și pune-le cât mai repede în aplicare, pentru obținerea unei grădini de vis! 

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi