Cum poți alege cel mai potrivit aranjament floral pentru masa mirilor

Ambianța de la nuntă este în mare parte oferită de frumusețea și delicatețea oferite de un aranjament floral special...

Decorațiunile florale de nuntă sunt mai mult decât esențiale. Ambianța de la nuntă este în mare parte oferită de frumusețea și delicatețea florilor.

Pentru ca masă mirilor să fie una impresionantă trebuie ca florile să fie alese cu multă atenție.  De cele mai multe ori masa mirilor este decorată cu o compoziție dinaccesorii florale  care se află în centru și care dau dovadă de frumusețe și elegantă.

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi un aranjament floral

Culoarea

Dacă vrei să alegi un aranjament floral pentru masa mirilor atunci trebuie să te orientezi în funcție de culorile temei pe care ai ales-o pentru nuntă. Poți alege un aranjament floral în nuanța ta preferată sau te poți lasă inspirat de florile pe care le găsești în florărie.

Nuanțele pastelate sunt potrivite atât primăvară, cât și vara, iar toamna sau iarna este recomandat să optezi pentru culori mai puternice, precum vișiniu, roșu sau verde.

Dacă nu te poți hotărî la o singură culoare poți alege între mai multe nuanțe dar să încerci să păstrezi o culoare de baza pentru a menține eleganță de care trebuie să dea dovadă nunta.

Anotimpul

Anotimpul are un rol important în alegerea florilor. Aranjamentul floral trebuie să fie inspirat în funcție de anotimpul în care are loc marele eveniment. Toamna este un anotimp plin de culori, iar cele mai potrivite nuanțe sunt roșu, maro sau portocaliu și poți alege între flori, precum hortensii sau crizanteme.

Pentru primăvară poți alege nuanțe pastelate și poți opta pentru flori, precum lalele, narcise, frezii, liliac sau mărgăritar.

Vara este un anotimp frumos și călduros în care poți opta pentru flori în culori aprinse sau nuanțe pastelate.  Poți alege flori, precum: bujori, lavandă, floarea soarelui sau gladiole.

Iarna este anotimpul care îți lasă imaginația să zburde. Poți combina diverse tipuri de flori, precum crenguțe de brad cu flori deosebite.

Aranjamentele florale îți exprimă stilul și creativitatea

Florile fac parte din nunta ta și trebuie să inspire de elegantă și de rafinament.  Acestea sunt aranjamente florale necesare pentru că nunta să aibă parte de succes.  Acestea trebuie să îți exprime stilul personal, dar și creativitatea.

Dă dovadă de creativitate și nu trebuie să îți fie teamă să faci alegeri mai atractive! Masa mirilor este importantă și trebuie să aibă parte de atenția cuvenită.

Florile proaspete sunt obligatorii în această zi atât de importantă. Acestea reușesc să ofere un design complex și oferă o stare de bine tuturor persoanelor care stau la masă.

Idei creative pentru masă mirilor

Dacă îți dorești ca masă mirilor să fie una perfectă atunci poți împrăștia câteva petale de trandafiri. Poți chiar să optezi pentru un aranjament floral într-o formă mai aparte care să atragă atenția încă de la început.

Masa mirilor trebuie să mai fie amenajată cu lumânări dar și cu aranjamente florale pe măsură.

DecoDamira este locul din care poți cumpăra toate aranjamentele florale de care ai nevoie pentru ca nunta ta să fie una de poveste.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi