Ce activități poți să faci de 1 Iunie ziua copilului

În cazul în care nu ai decis ce activități să faci anul acesta de 1 iunie ziua copilului, venim în ajutorul tău cu acest articol.
1 iunie ziua copilului este una din cele mai importante sărbători pentru copilul tău. Acest eveniment este așteptat cu nerăbdare de toți prichindeii din țară și îți oferă oportunitatea perfectă să îi creezi amintiri de neuitat copilului tău.
În cazul în care nu ai decis ce activități să faci anul acesta de 1 iunie ziua copilului, venim în ajutorul tău cu acest articol.

O excursie de o zi

Fă o excursie în apropierea orașului tău unde există ceva frumos de vizitat. Schimbarea pentru o zi a peisajului îl va face pe copilul tău să se simtă special, deoarece nu este ceva ce faci zilnic sau de care se bucură toți copiii.

Petrecere în pijamale

Dacă nu îți dorești să organizezi o petrecere complexă, poți invita câțiva prieteni ai copilului să se bucure de un “sleepover”. O petrecere în pijamale nu necesită multă bătaie de cap și nu este nici costisitoare. Poți să le oferi câteva gustări pe care le pot servi în timp ce se joacă sau fac alte activități.

Mergi la film

Filmul preferat al copilului tău se derulează la cinema? Perfect! Fă o rezervare pentru a te asigura că vei găsi locuri la film și surprinde-ți copilul cu o activitate care sigur o să îi placă. Cu atât mai mult, te poți organiza și cu alți părinți pentru a merge în gașcă la cinema. Astfel, copilul tău se va distra și mai tare.

Mergi într-un parc de distracții

O zi în Orășelul Copiilor (dacă ești din București) îți va bucura cu siguranță prichindelul. În cazul în care copilului tău nu îi place să se dea în carusel, îl poți bucura cu vată pe băț, popcorn și jucării care pot fi achiziționate sau câștigate la diferite jocuri.

O seară de bowling

În cazul în care copilul tău nu a mai fost la bowling până acum, acesta este momentul oportun să încerce ceva nou. Chiar dacă nu știe să joace, există opțiunea să adaptezi jocul pentru copii. Poți merge în familie sau poți vorbi cu mai mulți părinți pentru a aduna o gașcă pentru copilul tău.

Mergi la planetariu

Să mergi la muzeu poate fi plictisitor pentru copilul tău. Însă, planetariul îl va impresiona cu siguranță. Să învețe despre stele și despre planete poate fi distractiv, dar și educativ. Dacă este posibil, poți face activitatea aceasta seara pentru a-ți lăsa copilul să vadă cu proprii ochi stelele de pe cer.

Du-te la un loc de joacă

Dacă vrei să îmbini socializarea cu distracția, un loc de joacă este ideea perfectă. Cel mai probabil copilul tău își va face mulți prieteni noi cu care se poate distra acolo. Alege un loc care oferă facilități precum trambulină, tobogane, piscină cu bile, etc.

Organizează o petrecere

1 iunie ziua copilului este o zi în care tot orașul este aglomerat. O petrecere organizată la tine acasă te poate scuti de îmbulzeala în locurile publice sau de statul în trafic. Partea bună este că poți organiza un astfel de eveniment exact cum îți dorești, în funcție de bugetul pe care îl ai. Tot ce îți trebuie este mâncare bună, voie buna si neaprat decoratiuni petrecere de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi