Care sunt cele mai indragite idei marturii nunta 2022?

Cu trecerea anilor, apar din ce în ce mai multe idei marturii nunta. Fiind vorba de cea mai importantă zi din viața ta, este normal să îți dorești ca totul să fie perfect, inclusiv când vine vorba de micile „atenții” cu care pleacă invitații acasă.

Cu trecerea anilor, apar din ce în ce mai multe idei marturii nunta. Fiind vorba de cea mai importantă zi din viața ta, este normal să îți dorești ca totul să fie perfect, inclusiv când vine vorba de micile „atenții” cu care pleacă invitații acasă.

Dacă vrei să afli mai multe idei marturii nunta cu care să îți impresionezi invitații, iar momentul tău special să rămână în amintirea lor, continuă să citești.

Idei marturii nunta 2022: cum le alegi? 

Un eveniment atât de mare precum o nuntă vine cu multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. De la local, până la formație, ținute și nu în ultimul rând, mărturiile. Atunci când vine momentul să decizi ce fel de amintire vrei să le oferi invitaților tăi, trebuie să te gândești la ceva ce le va aduce aminte pe parcursul anilor de ziua ta specială.

Astfel, trebuie să faci o alegere care se bazează pe un motiv care este în strânsă legătură cu tine sau tema nunții. În continuare îți vom prezenta 6 idei marturii nunta 2022 care sigur îți vor surâde:

1. Suport de pahar 

Dacă găzduiești o nuntă în stil rustic, acest tip de mărturie este perfect! Un suport de lemn sau din plută personalizat cu numele și data nunții sunt ideale, deoarece invitații tăi se pot folosi de ele după eveniment.

2. Deschizător de sticle 

O altă idee practică poate fi un deschizător de sticle. Bineînțeles, tot personalizat. Cu toții avem o astfel de ustensilă în casă, ceea ce înseamnă că invitații vor aprecia faptul că ai ales mărturii ce pot fi utile în viața de zi cu zi.

3. Lumânări parfumate 

Lumânările parfumate vin cu multe beneficii. Acestea pot fi un obiect decorativ perfect pentru încăperile din locuința ta, oferind în același timp și un miros plăcut oricărei camerei. Poți alege lumânări în culoarea și mirosul tău preferat pentru a da o notă mai personală mărturiei.

4. Dop pentru sticle 

Cu siguranță te-ai confruntat cel puțin o dată cu o situație în care ai aruncat dopul la o sticlă de vin pe care nu ai terminat-o. Cel mai probabil și invitații tăi au trecut printr-un moment similar. Ei bine, cu o mărturie sub formă de dop pentru sticle, nu trebuie să își mai facă probleme de acest gen.

5. Evantai 

Dacă ai ales să îți organizezi nunta pe plajă de exemplu sau există o tematică similară, evantaiul este opțiunea ideală pentru mărturii. Pe lângă faptul că este un obiect elegant, invitații îl pot folosi chiar în cadrul evenimentului. Partea bună este ca poate fi folosit atât ca piesă decorativă, cât și în caliatte de obiect de făcut vânt în zilele toride.

6. Borcane cu miere 

Borcanul cu miere este o idee de mărturie dulce, foarte rezistentă în timp. Invitații se pot bucura de conținutul recipientului, ca apoi să păstreze borcanul ca amintire, sau chiar să îl refolosească cu alt scop.

Există multe idei de marturii nunta din care poți alege. Important este să iei o decizie cu privire la un lucru care te reprezintă. Sau de ce nu, poți crea chiar tu mici obiecte decorative care să rămână mărturie. Aruncă o  privire la noi pe site și alege materialele potrivite sau chiar obiectele în sine.

Îți mai recomandăm și baloane aniversare de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi