Buchete de flori din sapun: 3 idei pentru aranjamente unice

Oferă persoanelor dragi cadoul perfect! Citește acest articol pentru a afla 3 idei de aranjamente din flori de săpun cu care poți impresiona pe oricine.

Ești în căutarea cadoului ideal? Ce zici de niște buchete de flori de săpun? Un astfel de cadou te va ajuta să surprinzi pe oricine! Află din acest articol cu ce ocazie pot fi oferite aceste aranjamente, dar și trei idei de buchete pe care poți să le oferi.

Cu ce ocazie oferi buchete de flori din săpun? 

Cu flori nu poți da niciodată greș! Fie că este vorba de un cadou romantic sau un mic gest pentru o cunoștință, ideea de buchete de flori din săpun este potrivită pentru majoritatea ocaziilor. Ai aici câteva exemple de evenimente unde poți oferi un astfel de dar:

 1. Zi onomastică
 2. Ziua îndrăgostiților
 3. Cadou de casă nouă
 4. Aniversarea relației

Acestea sunt doar câteva din evenimentele unde poți face cadou buchete de flori din săpun. Din câte poți observa, nu trebuie să fie neapărat un gest romantic.

De ce să alegi buchete de flori din săpun? 

Florile din săpun sunt un cadou de care te poți bucura pentru mult timp. Spre deosebire de florile naturale, acestea nu se ofilesc cu trecerea timpului. În plus, nu necesită multă atenție. Tot ce trebuie să faci când vine vorba de îngrijirea lor este să le ștergi din când în când de praf și să nu le ții direct în soare sau căldură excesivă.

Pe lângă faptul că sunt ușor de întreținut, te poți asigura că nu provoacă nici un fel de alergii, persoanelor care au sensibilitate la polen. În același timp, astfel de buchete sunt sigure și pentru animale. De exemplu, există anumite plante care sunt toxice pentru pisici și câini. Astfel, dacă oferi acest dar unui deținător de animale nu trebuie să îți faci griji de acest fel.

Idei de aranjamente

Partea bună la un astfel de aranjament este că ai la dispoziție numeroase opțiuni. În funcție de ocazia pentru care oferi acest dar, poți opta pentru aranjamente care vin în cutii:

 1. Rotunde
 2. Pătrate
 3. Dreptunghiulare
 4. Formă de inimă

În plus, cutiile vin în diverse culori. Tot în raport cu evenimentul la care participi poți alege o cutie alba, neagră, roșie, roz etc.

Cât despre florile pe care le poți folosi, există diverse opțiuni. Poți alege trandafirii, cu care nu vei da greș niciodată. Dacă totuși ți se pare o floare prea romantică, iar cadoul este pentru o prietenă, alege flori, precum hortensiile.

Iată 3 idei de aranjamente:

1. Un cadou romantic 

Pentru acest aranjament ai nevoie de o cutie albă în formă de inimă și trandafiri roșii și albi. Secretul la acest aranjament este să creezi în mijlocul trandafirilor roșii o inimă din trandafiri albi.

2. Pentru casă nouă 

Un aranjament de casă nouă poate să conțină mai multe tipuri de flori. Alege o cutie pătrată în care poziționezi flori de genul hortensiei, garoafe și poate și câțiva trandafiri. Încearcă sa mergi pe culori pastelate pentru a crea un aranjament de efect, dar subtil.

3. Pentru o aniversare 

Un aranjament pentru aniversarea prietenei tale poate conține trandafiri de mai multe culori pe care îi așezi într-o cutie rotundă de culoare albă. Astfel, vei obține un buchet multicolor care va surprinde plăcut cu siguranță.

Dacă îți dorești să crezi un aranjament din flori de sapun, îți punem la dispoziție pe site-ul nostru toate materialele necesare. În cazul în care preferi un aranjament gata făcut, găsești inclusiv aranjamente deja realizate, gata de a fi oferite.

Îți mai recomandăm și accesorii decorative de la DecoDamira. Spor la cumpărături!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi