4 idei inedite pentru marturii nunta in 2022 | Decodamira

În cazul în care nu ai decis încă ce daruri să le oferi ca amintire pentru seara ta specială, îți vom prezenta în continuare 4 idei marturii nunta pentru 2022.

Odată ce evenimentul tău special a luat final, invitații vor rămâne cu amintirile plăcute, dar și mărturiile primite în dar. De aceea, trebuie să alegi cu grijă ce atenții le oferi oaspeților tăi în semn de mulțumire pentru că ți-au fost alături. In cazul în care nu ai decis încă ce daruri să le oferi ca amintire, îți vom prezenta în continuare 4 idei marturii nunta pentru 2022. 

1. Borcane cu miere sau dulceață 

Cu o astfel de mărturie îți vei îndulcii cu siguranță invitații! Nu doar că este o idee folositoare, este una și de durată. Mierea sau dulceața sunt două produse care nu se deteriorează rapid dacă nu sunt desigilate.  

Personalizează borcanul cu o etichetă care conține câteva detalii importante despre eveniment (nume, dată etc) și surprinde plăcut invitații. 

2. Mini ghiveci cu plante 

Tuturor ne plac plantele, așa că nu ai cum să dai greș cu o astfel de mărturie. Poți alege planta ta preferată, sau poți opta către o variantă care nu este greu de îngrijit, cum ar fi un cactus. Fie că invitatul va ține ghiveciul acasă sau la muncă pe birou, cu siguranță se va bucura de acesta. 

3. Lumânări parfumate 

Lumânările parfumate nu lipsesc din casa nimănui, ceea ce înseamnă ca o astfel de mărturie va fi pusă în folosință. Când vine vorba de aroma acesteia, poți alege mirosul tău preferat. O altă idee drăguță este să alegi o aromă care le va aduce aminte invitaților de nunta ta. De exemplu, dacă ai ales un decor florar cu trandafiri, poți opta pentru o lumânare cu acest miros. 

4. Săpun de casă din lavandă 

Nu doar că o astfel de mărturie poate fi folosită de invitați, dar aspectul de prezentare a acesteia este deosebit. Alege să împachetezi săpunul într-un ambalaj cât mai simplu, precum hârtie sau pânză și accesorizează-l cu o panglică si un fir de lavandă. 

Alegerea mărturiilor 

Există multe idei marturii nunta care sunt la modă anul acesta. Însă, alegerea poate să nu fie una tocmai ușoară când este vorba de un eveniment atât de important pentru tine. De aceea, poți avea aceste aspecte în vedere ca să te decizi mai ușor: 

Primul lucru de care trebuie să ții cont este ca mărturiile să se asorteze cu tematica evenimentului. De exemplu, dacă ai o nuntă cu tematică rustică, săpunul cu lavandă nu este tocmai potrivit. 

Când alegi mărturiile asigură-te că respectă cromatica petrecerii. Dacă de exemplu alegi o tematică pastelată, un borcan închis la culoare nu s-ar asorta cu paleta cromatică predominantă. 

Mărturiile pe care le alegi trebuie să fie utile pentru femei, dar și pentru bărbați. Ceea ce înseamnă ca trebuie să alegi un obiect neutru de care se pot bucura amândoi. 

Acum că știi care sunt trendurile în 2022, poți începe pregătirile pentru această parte importantă din organizarea nunții tale. Dacă vrei să aduci o notă și mai personală, le poți crea chiar tu. Aruncă o privire pe site-ul nostru unde găsești diverse materiale care te pot ajuta să oferi cele mai deosebite marturii nunta

Îți mai recomandăm și marturii botez de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi