Top 3 accesorii pentru aranjamente florale handmade

Ce spui de câteva accesorii pentru aranjamente florale din gama de produse DecoDamira! Utilizează ornamente potrivite pentru un plus de culoare!

Florile artificiale sunt o alegere potrivită atunci când vine vorba despre decorarea casei tale. Acestea au numeroase avantaje de care fiecare persoană se poate bucura dacă alege să-și decoreze casa cu astfel de decorațiuni. Sunt disponibile pe tot parcursul anului, arată la fel de fresh mereu și nu au nevoie de îngrijire pentru a se dezvolta, precum se întâmplă în cazul florilor naturale.

Deși nimeni nu poate nega frumusețea unui buchet de flori proaspăt culese, florile artificiale sunt atât de realiste, încât oferă un aspect natural oricărui spațiu și pot contribui la aducerea unei note pozitive în decorul tău!

Poți crea chiar tu aranjamente florale cu care să aduci un plus de culoare oricărei încăperi din casa ta. Însă, pe lângă florile artificiale pe care le utilizezi, ar trebui să ții cont și de alte accesorii pentru aranjamente handmade pentru a da un plus de culoare creației tale!

Descoperă ce accesorii pentru aranjamente florale handmade îți recomandăm

Ornamente din fetru

Pentru un plus de culoare, alege câteva ornamente de fetru și încearcă să le așezi în locurile goale din buchetul sau aranjamentul creat de tine. În funcție de culorile pe care le-ai folosit, alege modele care să conțină nuanțe complementare pentru a păstra o continuitate și pentru a crea o imagine de ansamblu perfectă!

Fluturi decorativi cu agrafă

Pentru aranjamentele cu flori artificiale, fluturii decorativi cu agrafă pot fi o alegere excelentă. Dacă ai flori artificiale cu petale mari, poți prinde fluturi mici de acestea pentru a crea un aspect cât mai natural aranjamentului tău. Dacă florile sunt de dimensiuni mai mici, poți prinde fluturii de frunzele acestora, dar astfel încât să fie cât mai vizibili.

Ornamente din lemn cu adeziv

Acest tip de accesorii pentru aranjamentele florale handmade sunt potrivite pentru un plus de culoare, dar, în același timp, vor oferi și un efect mult mai natural aranjamentului și vor atrage atenția asupra lor. În funcție de tipul de flori utilizate sau de culorile acestora, utilizează mici ornamente decorative din lemn cu adeziv, precum buburuze sau fluturi.

Florile artificiale și aranjamentele create cu ajutorul acestora pot adăuga frumusețe casei, făcând din camera de zi, bucătărie și alte spații o încăpere care să arate uimitor și care să fie plină de viață. O casă frumos decorată cu flori creează o impresie minunată în mintea vizitatorilor, făcându-i să se simtă bineveniți.

Nu te limita la câteva aranjamente florale deoarece există mai multe locuri unde le poți folosi, precum în decorarea camerei de zi sau a biroului tău, totul în funcție de stilul general sau tema pe care o dorești. Pentru a crea un aranjament convingător cu flori artificiale, stilizează și utilizează cât mai multe accesorii pentru un plus de culoare.  Înfrumusețează fiecare colț al casei tale cu ajutorul articolelor de la DecoDamira!

Creează cele mai frumoase decorațiuni pentru casa ta!

Îți mai recomandăm și cutii pentru flori de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi