Idei de aranjamente flori artificiale pentru o primăvară de poveste

Acum că a venit primăvara, este momentul să îți reîmprospătezi decorul locuinței!

Acum că a venit primăvara, este momentul să îți reîmprospătezi decorul locuinței. Bucură-te de aranjamente flori artificiale colorate care cu siguranță vor schimba aspectul casei tale. Continuă să citești pentru a afla cum poți să folosești florile artificiale la potențialul lor maxim.

3 idei de aranjamente flori artificiale

În continuare îți vom prezenta trei idei de aranjamente unde poți folosi flori artificiale. Acestea pot fi adaptate în funcție de preferințele personale și estetica locuinței tale.

1. Aranjamente în vaze înalte

Acest tip de aranjament este perfect pentru piesele de mobilier mai mici. Ai nevoie de o vază înaltă și flori artificiale cu o tulpină lungă. Aranjamentul nu trebuie încărcat cu multe flori, alege câteva fire de efect pentru a te asigura că nu va trece neobservat prin casă acest decor. Ca sa arate bine, asigură-te că florile depășesc cu cel puțin 5 centimetri lungimea vazei.

2. Aranjamente dense

Dacă îți dorești să folosești acest aranjament pentru o masă mai mare de exemplu, poți opta pentru un design bogat în flori. Pentru un astfel de buchet ai nevoie de o vază mai voluminoasă în care să faci un aranjament din mai multe fire. Florile trebuie să creeze un efect „bogat”, de aceea trebuie să optezi pentru plante precum trandafiri, bujori, hortensii, etc. Dacă ai o vază cu o gură îngustă, optează pentru flori la același nivel. În cazul unei vaze cu gură largă, poți alege să aduci florile la același nivel.

3. Aranjamente pentru masă

Poți aduce un plus cinelor tale în familie cu ajutorul unor aranjamente flori artificiale pentru masă. Bineînțeles, te poți folosi și de ideile menționate anterior, întrucât se potrivesc și pentru o astfel de ocazie. Însă, un tip de aranjament care arăta perfect printre felurile de mâncare delicioase este următorul.

Pentru această piesă de decor ai nevoie de un recipient jos, puțin adânc și lung, cum ar fi un platou. În continuare va trebui să alegi flori „curgătoare” și flori cu o tulpină scurtă. Astfel, vei crea un aranjament cu volum datorită mărimilor diversificate ale florilor. În cazul unei mese lungi, optează pentru un aranjament subțire și întins.

Sfaturi pe care să le aplici

Există diverse tipuri de flori artificiale pe care le poți folosi pentru un aranjament. Însă, există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare pentru o astfel de decorațiune. Dacă pui în aplicare aceste sfaturi, cu siguranță nu vei da greș cu aranjamentul pe care îl faci:

1. Aranjamente colorate: un buchet monocromatic poate fi plictisitor, mai ales dacă îl ții expus tot timpul. Acest lucru va emana o estetică statică și învechită. Cel mai bine este să ai încă un aranjament de schimb cu care să-l înlocuiești periodic pentru a avea diversitate.

2. Flori specifice sezonului: dacă alegi să ai mai multe aranjamente flori artificiale pentru a diversifica, optează pentru buchete cu flori specifice sezonului. Astfel, te asiguri că nimeni nu-și va da seamă că nu sunt naturale.

3. Plante verzi: ia în considerare să folosești și plante verzi pentru a crea un aranjament cât mai viu. În același timp, alege culori realiste pentru a masca faptul că nu sunt naturale.

La Deco găsești toate obiectele necesare pentru a face un astfel de aranjament. Dacă ți-au plăcut ideile noastre, aruncă o privire pe site și alege florile care îți plac cel mai mult!

Îți mai recomandăm și pungi transparente cadou de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi