Ce sunt florile de sapun și cu ce ocazii le poți oferi?

Florile de săpun sunt alegerea ideală dacă îți dorești să oferi un buchet de flori sau un aranjament care nu se ofilește niciodată!

Florile de săpun sunt alegerea ideală dacă îți dorești să oferi un buchet de flori sau un aranjament care nu se ofilește niciodată. Ele pot fi dăruite drept cadou în diferite contexte datorită diversității opțiunilor și mai ales al faptului că nu se vor demoda niciodată ca decorațiuni pentru locuință.

Continuă să citești pentru a afla de ce sunt florile de săpun un cadou ideal și când pot fi oferite în dar.

Ce sunt florile de sapun?

După cum spune și numele, aceste flori artificiale au petalele făcute din săpun. Ele vin în diverse culori, mărimi și modele, imitând florile adevărate (trandafiri, orhidee, crizanteme etc). În același timp, florile de săpun pot avea un parfum asemănător mirosului florilor pe care le imită.

Când poți oferi flori de săpun?

Acum că știi ce sunt florile de săpun, întrebarea este: când le poți oferi în dar? Acestea pot fi un simbol al iubirii, reprezentând cadoul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților, aniversarea căsniciei si chiar și Ziua Internațională a Femeii. Ele reprezintă cadoul ideal din mai multe puncte de vedere, cum ar fi faptul că nu se ofilesc niciodată și necesită un nivel scăzut de îngrijire.

În același timp, pot fi dăruite și prietenilor. Un aranjament din flori de săpun poate fi dăruit la nuntă sau sub formă de cadou de casă nouă. Totodată, un astfel de aranjament poate fi folosit și ca obiect decorativ. Parfumul plăcut al florilor va îmbrăca încăperea în cele mai dulci și proaspete mirosuri.

De ce sa alegi florile de sapun?

Cum am menționat anterior, florile din săpun vin cu diverse beneficii. Pe lângă faptul că nu se ofilesc niciodată și pot fi păstrate ca amintire, ele sunt o piesă de decor interior care nu se va demoda niciodată. Indiferent că este vorba de un aranjament sau un buchet pe care îl pui în vază, mereu va fi în trend să ai flori în casă.

Aranjamente hand-made

Dacă îți dorești să faci un cadou și mai special, poți face chiar tu aranjamentul, lucru ce cu siguranță va surprinde plăcut persoana dragă. Nu ai nevoie de multe obiecte pentru a crea acest dar, tot ce îți trebuie este:

1.         Florile din săpun;

2.         Burete floral de fixare;

3.         Cutie de carton.

Un astfel de aranjament se face ușor, rezistă în timp și nu necesită multă îngrijire.

Partea bună este că toate aceste obiecte se găsesc pe site-ul nostru, inclusiv flori de săpun în diverse culori și modele. Poți opta pentru o cutie simplă în care pui doar florile sau poți alege cutii în care să pui  bijuterii, sticle de șampanie sau alte lucruri pe care vrei să le dăruiești.

Atunci când faci un aranjament, ține cont de ocazia pentru care îl dăruiești. De exemplu, dacă este pentru parteneră, poți opta pentru trandafiri și o cutie roșie sau roz. Pentru alte evenimente, te poți orienta către alte culori, în funcție de anotimp sau preferințe.

Acum că știi ce sunt florile de săpun, poți să alegi un astfel de aranjament pentru a-l face cadou sau îl poți crea chiar tu pentru a da o notă mai personală darului!

Îți mai recomandăm și flori artificiale de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi