Idei de decor pentru a aduce primăvara în casa ta

Descoperă cum să aduci primăvara mai aproape de tine cu ajutorul micilor detalii care fac diferența!

Îți dorești ca locuința ta să arate plină de viață în timpul primăverii? Atunci ai nevoie de câteva idei de decor pentru a aduce un aspect fresh casei tale. În acest articol, vom vorbi despre modalitățile prin care poți să decorezi, despre culori recomandate, obiecte decorative potrivite și alte idei de decor pentru această perioadă a anului. De asemenea, vom vorbi și despre decorațiuni flori artificiale și cum le poți folosi pentru a aduce un plus de culoare și viață în locuința ta.

Perdele și draperii

Dacă vrei să faci o schimbare de decor în casa ta pe timpul primăverii, atunci alege culorile potrivite. În general, primăvara este asociată culorilor vii, deci alege draperii, perdele sau covorașe în nuanțe de galben, portocaliu sau verde. Aceste culori sunt perfecte pentru a da o notă de veselie și prospețime locuinței tale.

În cazul în care nu dorești să faci o astfel de investiție, te poți rezuma doar la obiecte decorative. În continuare îți vom prezenta câteva opțiuni pe care le poți face chiar tu.

Aranjamente florale

În ceea ce privește obiectele de tip decorațiuni flori artificiale, poți să folosești flori, precum lalele sau orhidee. Acestea sunt perfecte pentru a decora locuința ta pe timpul primăverii. Poți opta către buchete de flori pe care le poți pune în vaze colorate sau aranjamente în cutii și coșulețe.

Un astfel de aranjament vine cu multe beneficii. Spre deosebire de florile naturale, această variantă te scutește de griji. Evident, florile artificiale nu trebuie udate și nu se ofilesc.

Perne decorative colorate

Un alt mod în care poți aduce un aer nou încăperii este prin intermediul pernuțelor decorative. Partea bună este că poți achiziționa doar fețele de pernă pe care le schimbi atunci când vine primăvara. Evident, acestea trebuie să se asorteze cu restul culorilor din încăpere, dar mai ales cu canapeaua. Poți opta către nuanțe cât mai viu colorate. Pernuțele cu model floral sunt cele mai potrivite.

Lumânări cu miros de primăvară

Dacă vrei să ai un miros de primăvară permanent în casă, alege lumânări cu parfum floral. În același timp, caută lumânări cât mai colorate. Acestea vor umple încăperea cu mirosul plăcut de primăvară chiar dacă nu le aprinzi.

Obiecte decorative cu păsări

Un alt simbol care te duce cu gândul la primăvară sunt păsările. Acestea se pot regăsi pe covoare, perdele și pernuțele decorative. Există și variante, precum lumânări sau bibelouri în formă de pasăre. În cazul în care ai imagini înrămate pe pereți, le poți schimba și pe acelea cu poze în care se regăsesc păsări zburătoare.

În funcție de bugetul pe care îl ai, poți opta către decorațiuni flori artificiale care sunt accesibile la preț și ușor de întreținut. Dacă ești dispusă să faci o investiție mai mare, poți achiziționa perdele și covoare potrivite primăverii pe care le poți schimba ulterior. Aruncă o privire pe site-ul nostru unde vei găsi o gamă variată de decorațiuni!

Îți mai recomandăm și decoratiuni petrecere de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi