Dă viață apartamentului tău cu aceste flori decorative artificiale

Florile artificiale întotdeauna vor fi o alegere potrivită, atunci când vrei să te bucuri de un aranjament special cât mai mult timp!

Primăvara este aproape, însă până să ne bucurăm de frumusețea florilor fresh din grădină, trebuie să ne adaptăm și să găsim soluții potrivite pentru a avea o pată de culoare în locuință chiar și pe timpul iernii. Astăzi este vorba despre flori!

Aranjamente din flori decorative artificiale cu personalitate

Probabil ți-ar plăcea să poți cumpăra flori proaspete pentru casa ta în fiecare săptămână, dar, din păcate, de cele mai multe ori acest lucru este greu de realizat. Însă, din fericire, florile artificiale au căpătat teren în ultimii ani și oamenii au început să le folosească tot mai des. Decorarea cu flori artificiale poate fi în continuare frumoasă, iar atunci când creezi un astfel de aranjament poți utiliza și un touch personal cu care îl poți aduce cu adevărat la viață. Un aranjament de înaltă calitate va dura ani de zile și poate fi folosit în toată casa ta pe tot parcursul anului. Descoperă în cele ce urmează aspectele de care să ții cont atunci când decorezi cu flori artificiale.

Care sunt criteriile cărora să le acorzi atenție?

Cu siguranță există o gamă largă de criterii în funcție de care să alegi flori decorative artificiale. Există, însă, trei lucruri principale pe care trebuie să le cauți atunci când alegi flori artificiale:

·        Aspect cât mai natural – S-ar putea ca florile artificiale să nu se simtă exact la fel ca florile reale, dar încearcă totuși să stai departe de cele care se simt sau arată cu adevărat plastice. Nu numai că aspectul lor nu este unul plăcut, dar ele sunt și mai rigide și greu de utilizat.

·        Culori realiste – Caută culori care sunt mai naturale și nu prea saturate – în special verdele.

·        Flexibilitatea tulpinilor – Tulpinile trebuie să fie ușor de modelat pentru a face un aranjament mai realist. Florile naturale nu arată toate la fel, deci cu ajutorul acestor tulpini flexibile, le poți oferi acestor flori ornamentale artificiale un aspect mai natural.

Utilizează diferite vaze sau recipiente speciale

Schimbarea vazei sau recipientului în care se află aranjamentul tău poate schimba total aspectul și stilul. Astfel, poți alege cutii de carton în care să aranjezi florile artificiale exact așa cum îți dorești, ghivece de plastic pentru a crea un aspect și mai natural sau chiar vaze de sticlă. O dată la o perioadă de timp poți schimba recipientul în care ai pus florile artificiale pentru a le oferi un aspect fresh și nou. Florile artificiale vor arăta la fel de bine, chiar și după mai mult timp, tocmai din acest motiv le poți schimba recipientul în care sunt așezate pentru a crea impresia unui aranjament nou.

Oferă o pată de culoare oriunde îți dorești

Toate încăperile din casa ta pot avea nevoie de un aranjament floral creat din flori artificiale înalte sau flori artificiale mici, în funcție de locul unde le vei așeza. Astfel, atunci când vrei să le folosești în colțurile din încăperi, recomandat este să utilizezi flori înalte pentru a ieși în evidență. Dacă vrei să le pui pe măsuțele de cafea sau pe rafturile mobilei, ar trebui să alegi flori mai mici.

Alege flori artificiale din gama de produse DecoDamira și creează cele mai frumoase aranjamente pentru locuința ta!

Îți mai recomandăm și cutii cadou de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi