Idei inedite pentru decorațiuni cu baloane

Fiecare petrecere trebuie ai aibă o pată de culoare, așadar, baloanele nu trebuie să lipsească niciodată!

Ești gazda unui eveniment? Atunci, există o mulțime de lucruri pe care va trebui să le aranjezi înainte de a începe petrecerea, dacă îți dorești să te asiguri că toată lumea își va aminti petrecerea pentru cât de minunată a fost.

Pe lângă lucrurile obișnuite de care trebuie să ai grijă, cum ar fi mâncarea și băuturile, există o mulțime de alte lucruri de care ar trebui să ții cont și printre acestea se află și elementele de decor.

Decorațiile pot crea o atmosferă complet diferită, mai ales atunci când sunt alese corect. Acum, în funcție de tipul de petrecere pe care urmează să o găzduiești, există o mulțime de lucruri diferite pe care le poți considera necesare, dar un lucru este cert:  Ai nevoie de multe baloane aniversare!

Iată cum poți decora o petrecere cu un set baloane aniversare

Baloanele vor reprezenta oricum o parte a decorațiunilor petrecerii tale, așa că ai putea la fel de bine să găsești un mod creativ și unic de a le configura. Dacă ești în pană de idei sau ai nevoie de un mic impuls de inspirație, suntem aici pentru tine cu o întreagă colecție dedicată decorațiunilor realizate cu un set baloane aniversare sau cu diverse.

Arcade cu baloane

Arcadele cu baloane sunt extrem de populare în acest moment și motivele sunt clare. Au un impact vizual spectaculos și se pot realiza cu materiale ieftine. Alege în prima faza un set  baloane aniversare colorate din latex și gândește-te în ce forma le vei aranja. Poți alege, de asemenea și o sârmă flexibilă pe care să le prinzi, în diverse forme interesante.

Artă din baloane fără heliu

Similar cu arcadele din baloane, arta realizată din baloane folosește o mulțime de seturi de baloane aniversare pentru a crea aspectul unui alt obiect. Ele pot fi transformate în coloane, flori sau chiar decorațiuni uriașe, sub diverse forme. Dacă nu ești sigură că poți realiza astfel de decorațiuni din baloane acasă, există o mulțime de profesioniști care te pot ajuta cu realizarea acestora. Tu trebuie doar să alegi culorile baloanelor și forma în care vrei să fie așezate!

Agață baloanele de tavan

Dacă vei face acest lucru, cu siguranță vei oferi invitaților un decor inedit și un loc minunat unde vor putea face fotografii. Agață baloanele fără heliu cu susul în jos de tavan. Acest lucru va da senzația de plutire, precum se întâmplă și cu baloanele care conțin heliu. Tot ce ai nevoie este puțină bandă transparentă și niște panglică. Ai putea încerca și cu gută elastică transparentă pentru a crea senzația de plutire.

Umple podeaua cu baloane

De departe, cea mai ușoară opțiune dintre toate… este să pui zeci de baloane pe podea. Dacă organizezi o petrecere pentru copii, aceștia se vor bucura să se joace printre ele ore întregi. În cazul în care nu ai inspirație și nu știi ce decor să creezi cu ajutorul baloanelor, acest mod de „umplere a podelei cu baloane” poate fi alegerea potrivită!

Poți să alegi oricare dintre aceste idei de decorare cu baloane fără heliu și să le adaptezi pentru petrecerea ta. Posibilitățile sunt nesfârșite, cu doar puțină creativitate și o pompă de aer bună, vei crea cel mai frumos decor pentru petrecerile pe care le organizezi!

Îți mai recomandăm și panglica de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi