Organizarea nuntii perfecte in cativa pasi!

Organizarea nuntii perfecte nu e chiar atat de usoara pe cat de frumos suna. Un astfel de eveniment trebuie organizat cu cateva luni inainte de ziua cea mare iar totul va fi mai usor daca vei urmari o serie de pasi bine stabiliti din timp, pentru a evita, in acest fel, aglomerarea pregatirilor in ultimele zile.

Organizarea nuntii perfecte nu e chiar atat de usoara pe cat de frumos suna. Un astfel de eveniment trebuie organizat cu cateva luni inainte de ziua cea mare iar totul va fi mai usor daca vei urmari o serie de pasi bine stabiliti din timp, pentru a evita, in acest fel, aglomerarea pregatirilor in ultimele zile.

Cheia reusitei este sa va organizati gandurile si ideile si sa le dati viata, treptat, si din punct de vedere practic. Ce spuneti de o serie de idei de nunta la indemana care sa va vina in ajutor, sa va ajute sa va mobilizeze si sa aveti parte de o nunta realizata “ca la carte”?

Cum se organizeaza o nunta?

Totul incepe cu o lista cu toate sarcinile si problemele pe care trebuie sa le rezolvati pana la nunta. Puteti de asemenea, sa luati in considerare si contactarea unei agentii specializate in organizarea nuntilor. Agentiile pot fi o varianta mult mai eficienta si eleganta, in acelasi timp, de a scapa de grija organizarii nuntii. Insa, daca planificarea nuntii va revine voua in totalitate e recomandat sa bifati cateva detalii importante, iar nunta sa iasa asa cum ati visat.

Planificarea nuntii trebuie sa aiba la baza un buget din care vor fi acoperite toate cheltuielile. Incercati sa fiti realisti si sa va notati ce buget aveti si ce cheltuieli va permiteti pentru evenimentul vostru de vis. Tema nuntii poate fi primul pas in organizarea acesteia si punctul de plecare pentru stabilirea celorlalte aspecte. Inainte de a incepe organizarea propriu-zisa, foarte important este sa va decideti asupra numarului de persoane, dar si asupra stilului general al nuntii.

Ganditi-va apoi la un numar estimativ de invitati care vor fi alaturi de voi. In functie de acesta, veti putea alege locatia/restaurantul. Astfel veti sti daca sunteti in cautarea unui restaurant destul de incapator sau a unui loc intim, restrans, unde veti alaturi doar de cei mai apropiati voua. Cauta rochia de mireasa perfecta si costumul de mire – doua elemente importante pentru nunta perfecta. Acestea trebuie sa fie intocmai dorintelor voastre, dar sa se incadreze si in buget.

Marturii nunta

Micile detalii vor fi sarea si piperul petrecerii. Cauta modalitati inedite prin care sa-ti surprinzi invitatii. Alegerea unor marturii nunta vor fi foarte apreciate de catre invitati daca vor fi personalizate, fie ca sunt mesaje, sau obiecte decorate in functie de tematica nuntii, fotografii, lumanarele decorative sau chiar bunatati de luat acasa. Ca amintire de la nunta, roaga-i pe oaspetii tai sa semneze sau sa va scrie cate un mesaj ca amintire. O alta idee ar fi sa dedici fiecaruia dintre parinti, nasi si prieteni o melodie de suflet in semn de multumire si apreciere. Momentul acesta va fi foarte emotionant. Aceste mici idei pentru organizarea nunții ii va ajuta pe viitorii miri sa aiba in vedere punctele cheie ale nuntii. Lista poate continua cu detaliile marunte ale unei nunti, in functie de plăcerile și bugetul mirilor.

Iti mai recomandam si decoratiuni nunta de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi