Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra un suport pentru lumânări

Descoperă gama de suporturi pentru lumânări de la DecoDamira și alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Îți place să ai o lumină plăcută și caldă acasă? Un suport de lumanare este un obiect potrivit care îți va oferi o lumină discretă și în același timp va fi și un mic detaliu de decor. Poți găsi diverse suporturi pentru lumânări în diferite dimensiuni și forme. Pe lângă modelul în design clasic, există și versiuni moderne și actuale, așa că am pregătit acest articol pentru a-ți spune cum să alegi un suport lumanari potrivit pentru locuința ta.

Iată cum să alegi un tip potrivit de suport pentru lumânări

Unde vei pune un suport pentru lumânări?

Primul lucru pe care trebuie să-l decizi este locul în care vei așeza piesa pe care o cauți. Acest lucru reduce posibilitățile, iar achiziția va fi mult mai ușoară. Suportul de lumânare poate fi folosit în diverse moduri și în multe zone diferite.

 •  Camera de zi și sufragerie: În camera de zi, poți așeza suportul pentru lumânări pe măsuța de cafea, iar aceasta este o opțiune excelentă pentru a-l folosi în mod tradițional. Dacă îl așezi pe masa din sufragerie, ar trebui să fii atent la dimensiunea accesoriului. Evită modelele de înălțime medie, deoarece pot altera vederea oamenilor de la masa. În acest caz, lumânările parfumate nu sunt binevenite.
 •  Dormitorul: Vrei să așezi suportul pentru lumânări în dormitor? Atunci locul potrivit pentru un astfel de suport ar putea fi comoda, măsuța de toaletă, noptiera sau raftul TV.
 •  În aer liber: Suportul pentru lumânări este binevenit și în zonele exterioare, precum grădini, balcoane, terase și foișoare. Astfel, alege un suport de dimensiuni mari, care să atragă atenția asupra lui.

Tipuri de suporturi de lumânări

Suporturile de lumânări pentru masă sunt cele mai folosite și populare de pe piață. Pentru a-l alege pe cel potrivit, totul depinde de stilul pe care îl dorești, de lumânările care trebuie folosite, de numărul de lumânări și de funcționalitatea lui. Printre cele mai populare sunt:

 •  Suporturi de lumânare conice: Acestea sunt suporturi de lumânări destul de comune, dar cu design modern. Ele pot fi folosite astăzi atât în restaurante, cât și în locuințe, dar în același timp, pot fi obiecte potrivite și pentru evenimentele pe care le organizezi. Caută un suport lumanari metal în magazinul online DecoDamira și alege-l pe cel potrivit evenimentului tău!
 •  Suporturi de lumânări pentru exterior: Aceste suporturi pentru lumânări sunt de obicei protejate de o vază sau o cupolă de sticlă și au diferite modele. Acest design este destinat pentru a proteja lumânarea împotriva vântului și, în același timp, adaugă și un plus de modernitate.
 •  Suporturi de lumânări rustice: Fabricate din lemn sau metal, au de obicei modele diverse și suport special pentru fiecare lumânare. Sunt potrivite pentru decorurile tradiționale, fiind un tip de suport clasic, asemănat adesea cu un suport lumânări antic care oferă un aer aparte.
 •  Suport de lumânare tip lanternă: Acestea sunt lanterne sub formă de lumânare, care funcționează adesea pe baterii. Forma lor și suportul acestora te vor ajuta să creezi o atmosferă plăcută, indiferent de zona în care le vei amplasa.

Deși au fost create cu secole în urmă, suporturile pentru lumânări devin din ce în ce mai populare ca obiecte decorative. Există atât de multe stiluri, forme și modele încât poate fi greu să decizi asupra suportului potrivit. Așa că, este normal să te simți puțin nesigur atunci când alegi care model se va potrivi cel mai bine casei tale.

Versiunea de masă poate fi mică (15 cm), medie (20 până la 30 cm) sau mare (45 cm). Pe lângă versatilitatea sa, suporturile pentru lumânări sunt și foarte utile, putând fi folosite pe hol, living, dormitor, bucătărie, baie sau balcon.

Indiferent de tipul suport de lumânare pe care îl alegi, asigură-te că îi vei găsi un loc potrivit în locuința ta!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi