Decorațiuni Crăciun: Idei simple și ușor de realizat

Decorațiunile de Crăciun handmade vor aduce un plus de culoare în locuința ta! Descoperă propunerile noastre pentru a realiza cele mai frumoase decorațiuni!

Magia Crăciunului este una specială, mai ales atunci când mare parte din decorațiuni sunt făcute manual de tine! Deși există un loc pentru sclipici și beteală, realizarea propriilor decorațiuni folosind articole din casă, din grădină sau de pe site-uri online care îți oferă diverse articole, precum Decodamira, face ca această perioadă minunată a anului să fie deosebită.

Cu atât de multe idei de decorațiuni handmade pentru decorarea Crăciunului , ne-am gândit să împărtășim unele dintre preferatele noastre, care se întâmplă să fie și cele mai simple. Pentru că, să recunoaștem, Crăciunul poate fi suficient de stresant fără a te supraîncărca cu o grămadă de decorațiuni DIY complicate de făcut.

Astfel, iată câteva idei de decorațiuni ușor de făcut, chiar la tine acasă!

1. CUTIE DE BISCUITI DE CRĂCIUN

Este de la sine înțeles că prăjiturile de casă sunt cu un pas înaintea celor de la magazin și de cele mai multe ori se află pe listă datorită gustului lor autentic. Poți face o cutie de prăjituri plină cu produsele preferate ale familiei și le poți oferi cadou familiei și prietenilor înainte de ziua de Crăciun. Alege o cutie de lemn pe care să o decorezi exact așa cum îți dorești, iar la final, o poți personaliza în stilul tău propriu!

2. HÂRTIE DE AMBALAJ ȘTANȚATĂ MANUAL

Iată un proiect simplu și elegant pe care îl poți face împreună cu copiii: ia o grămadă de frunze de afară în diferite forme sau culori, niște vopsea și ștampilează hârtia pentru a adăuga un plus de culoare și personalitate, iar în acest fel vei obține propria hârtie de împachetat de Crăciun, inspirată din natură. Împachetează apoi toate cadourile în această hârtie și aranjează-le sub brad!

3. SAC CADOU DIN PÂNZĂ

În gama de produse DecoDamira găsești o mulțime de săculeți potriviți pentru a pune cadourile de Crăciun în ei. Poți coase sau picta numele fiecărui membru al familiei pe sac sau, de ce nu, poți folosi diverse panglici pentru a personaliza și mai tare săculeții, astfel încât să știi cui săi-i oferi.

4. DECOR SPECIAL PENTRU BRADUL DE CRĂCIUN

În ceea ce privește decorarea bradului de Crăciun în anul 2021, numeroase recomandări se îndreaptă către utilizarea florilor artificiale pentru un plus de culoare și personalitate. Pe lângă acestea, poți utiliza și globuri de Craciun si diverse ghirlande potrivite din punct de vedere cromatic și astfel, vei obține un rezultat minunat! Descoperă mai multe din articolul nostru despre FLORI ARTIFICIALE: NOUL TREND ÎN DECORAREA BRADULUI DE CRĂCIUN!

5. CALENDAR DE ADVENT

Pregătește-te pentru numărătoarea inversă de Crăciun și fă-ți propriul calendar de advent cu aspect special! Personalizează fiecare plic după cum îți dorești și umple-l cu bomboane de ciocolată, mici cadouri sau mesaje speciale pentru a face Crăciunul mai semnificativ.

Indiferent de felul în care alegi să-ți decorezi casa în această perioadă de sărbători și bucură-te de magia Crăciunului alături de cei dragi ție! Alege articole de potrivite pentru a crea cele mai frumoase decoratiuni Craciun cu ajutor de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi