Flori artificiale: Noul trend în decorarea bradului de Crăciun

Descoperă noile tendințe în ceea ce privește decorarea bradului de Crăciun și alege cele mai frumoase flori artificiale de la Deco!

Această tendință ne face să schimbăm ghirlandele și globulețele pe care le tot folosim cu flori artificiale colorate și s-ar putea să nu ne mai întoarcem curând înapoi la ornamentele clasice. Mută beteala și globurile pentru a face loc florilor artificiale!

În ultimul timp, oamenii au optat pentru flori în loc de ornamentele tradiționale pentru pomul de Crăciun și înțelegem perfect acest trend. Florile aduc viață și culoare vibrantă casei tale într-un mod în care ornamentele nu pot.

Dacă a existat vreodată un moment bun pentru a schimba decorul de sărbători și pentru a adăuga ceva luminos și vesel, momentul potrivit pentru a face acest lucru este anul acesta. Indiferent dacă alegi flori reale sau artificiale, ele vor face cu siguranță bradul de Crăciun să fie unul special!

Iată câteva idei care să te inspire:

Clasic și delicat

Un vârtej de flori artificiale care se răsucesc în jurul pomului de Crăciun împodobit ne face să ne dorim să ne putem înfășura într-o pătură și să stăm pe canapea toată ziua. Culorile strălucitoare aduc bucurie în interior în timpul sezonului rece al sărbătorilor. Luminile sclipitoare adaugă o notă de magie, iar o garoafă roz aprins este culoarea finală perfectă!

Floral și special

Florile artificiale pastelate se potrivesc perfect dacă ai un brad alb artificial! Acestea vor ieși din ramurile albe fără a copleși camera. Dacă nu ai deja un brad artificial acasă și vrei să-ți achiziționezi unul, ce ar fi să alegi un brad alb artificial pe care să-l împodobești cu flori de Craciun artificiale pastelate sau chiar cu crăciunte mici?!

Uimitor, dar subtil

Florile mici artificiale sunt cu adevărat speciale, mai ales dacă pomul tău de Crăciun este unul natural! Utilizează cât mai mult și cât mai colorate și nu uita nici de luminile albe care vor oferi un plus de rafinament subtil!

Un Crăciun foarte strălucitor

Sclipici? Alege pentru bradul de Crăciun sclipici roz, argintiu și auriu. Acele de pin cu praf de zăpadă sunt fundalul perfect pentru hortensii albe și pentru toate lucrurile cu sclipici – bufnițe, fluturi, cadouri și alte mici ornamente speciale, care să ofere ideea de Crăciun!

O atingere de natură

Bujorii roz deschis, albi și chiar aurii uriași nu sunt singurul element natural care poate fi folosit pentru bradul de Crăciun!  Nu uita să folosești și un banner pe care scrie „Crăciun fericit” pus în mijlocul bradului pentru o notă finală caldă.

Floarea soarelui iarna?

Brazii de Crăciun cu floarea soarelui sunt una dintre cele mai tari tendințe de sărbători de anul trecut și am început deja să-i vedem pe Instagram din nou în acest sezon. Căutările pentru acești copaci au crescut cu 66% în 2019, potrivit  raportului realizat de Pinterest , și numeroase persoane abia așteaptă să înceapă îi decoreze anul acesta în acest stil.

La Decodamira găsești cele mai frumoase flori artificiale si cutii pentru flori!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi