5 modele de mărturii de botez tradiționale și creative pentru fete și băieți

Oferă-le invitaților mici daruri semnificative care să le amintească de evenimentul inedit la care tocmai au participat!

Spre deosebire de mărturiile de nuntă, un cadou pentru invitați cu ocazia botezului copilului tău poate fi dificil de stabilit mai ales atunci când vrei ceva unic și special! Ia în considerare oferirea unor mărturii practice, drăguțe și accesibile. Mărturiile simbolice sunt minunate pentru a fi oferite și cu siguranță vor stârni un zâmbet tuturor oaspeților tăi.

Idei de mărturii de botez tradiționale, practice și creative

De cele mai multe ori, invitații se vor bucura dacă vor primi mărturii practice pe care să le și poată folosi, iar dacă botezul are o temă anume, acesta este un motiv în plus să te conformezi și în ceea ce privește mărturiile. În ultima perioadă, numeroase persoane aleg la botez teme tradiționale, iar datorită acestui lucru și mărturiile tradiționale de botez au ajuns la mare căutare. Iată câteva idei din care să te inspiri:

·        Semn de carte

Doar pentru că este util nu înseamnă că nu poate fi și drăguț și personalizat. În afară de a oferi cele mai drăguțe flori artificiale, DecoDamira are și o gamă variată de marturii botez! Ne plac în mod special mărturiile personalizate și de aceea vă oferim posibilitatea de a alege mărturii stoc în seturi cu multe bucăți pe care ulterior să le poți personaliza după bunul plac! Personalizați-vă cu numele celui mic sau cu orice îți dorești. Poți căuta diverse imagini cu mărturii de botez pentru un plus de inspirație!

 

·        Plante in ghiveci

Micuța plantă care încolțește este o frumoasă metaforă pentru creșterea micuțului tău și călătoria viitoare. Lasă-i pe oaspeți să ducă acasă mesajul cu o plantă mică într-un ghiveci pe care o pot uda și îngriji. În gama de produse DecoDamira găsești o mulțime de modele de ghivece interesante pe care le poți transforma în mărturii tradiționale și simbolice. Poți atașa o etichetă pe ghiveci personalizată pe care să menționezi cum trebuie îngrijită planta și un mic mesaj simbolic!

 

·        Cookie-uri

Dulciurile pot fi cadouri grozave pe care toată lumea le apreciază, mai ales dacă sunt prea drăguțe ca să mănânce. Desigur, există cupcake-ul obișnuit, dar poți alege și prăjituri de zahăr frumos decorate. Unele avantaje ale cookie-urilor sunt că pot veni într-o varietate de forme și pot fi o opțiune mai accesibilă! Poți cere cofetăriei care te va ajuta cu crearea lor să utilizeze diverse modele tradiționale sau moderne!

 

·        Săpun în săculeț

Un săculeț drăguț de săpunuri mici poate reprezenta o mărturie minunată. Oaspeții tăi au garanția că le vor folosi odată ajunși acasă! În gama de produse DecoDamira vei găsi o varietate de săculeți potriviți pentru mici mostre de săpun cu diverse arome!

 

·        Lumânări parfumate

 

Cauți o modalitate unică de a personaliza o mărturie? Ia în considerare lumânările parfumate! La DecoDamira găsești o varietate de lumânări parfumate cu diverse arome și modele care pot deveni mărturia perfectă! Alege săculeți potriviți pentru ele și pune-le pe masă pentru fiecare invitat!

 

Oferă-le invitaților mărturii inedite și practice pe care să le poată folosi cu drag! Alege orice ai nevoie din gama de produse DecoDamira!

Îți mai recomandăm și figurine tort botez de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi