Ce semificație au și cum să alegeți mărturiile de nuntă?

În viața unei persoane există câteva evenimente importante, iar unul dintre acestea este nunta. În cele mai multe cazuri, fetele sunt cele care visează la acest moment și își planifică din timp totul. Indiferent dacă sunteți genul de persoană hotărâtă, care știe întotdeauna ce să aleagă, sau dacă preferați să vă consultați de mai multe ori înainte de a lua o decizie în privința mărturiilor de nuntă, este important să știți ce semnificație au aces

În viața unei persoane există câteva evenimente importante, iar unul dintre acestea este nunta. În cele mai multe cazuri, fetele sunt cele care visează la acest moment și își planifică din timp totul. Indiferent dacă sunteți genul de persoană hotărâtă, care știe întotdeauna ce să aleagă, sau dacă preferați să vă consultați de mai multe ori înainte de a lua o decizie în privința mărturiilor de nuntă, este important să știți ce semnificație au acestea și cum să le alegeți în funcție de tipul nunții.

Care este povestea acestor marturii nunta?

Apariția mărturiilor de nuntă este pentru prima dată consemnată în secolul al XV-lea. Probabil că ați auzit de termenul franțuzesc de “bombonniere”, astfel fiind ele numite inițial.

Familiile mirilor erau cele care își ofereau mici cadouri înainte de nuntă, nu în timpul recepției, astfel cum se procedează astăzi. Deși acest obicei a pornit din Europa Centrală și Mediteraneană, această practică de petrecere a fost preluată și de restul popoarelor latine.

Cum alegem mărturiile în funcție de tipul nunții?

Nunta la palat

În cazul în care de mică ați visat să purtați o rochie de mireasă de prințesă și să dansați într-o sală de bal, organizarea unei nunți la palat este, cu siguranță, pe lista dumneavoastră. Însă care sunt mărturiile pe care ar trebui să le alegeți? Dacă doriți să păstrați tematica roială, niște mărturii de cristal sau lebede pe suport de oglindă, mai mult ca sigur că vor impresiona invitații.

Nunta în pădure

Pentru o nuntă boemă, în care veți purta o rochie de mireasă romantică și flori artificiale împletite în păr, un cadru forestier ar întregi tabloul. Pentru un astfel de cadru, mărturiile de nuntă cele mai potrivite ar fi niște cutii mici sculptate în formă de lampadare. Având în vedere că toată atmosfera va fi un boemă, visătoare și relaxantă, fiind înconjurați de liniștea pădurii și de frumusetea cerului înstelat, mărturiile de nuntă ar trebui să respecte acest romantism poetic.

Nunta la malul mării

Dacă iubiți marea și fie că locuiți pe malul mării, fie că ați visat dintotdeauna să purtați o rochie de mireasă, vaporoasă, cu spatele gol, care să se unduiască în bătaia brizei, atunci o nuntă la malul mării sau lângă un lac, este tot ce aveți nevoie.

Pentru o astfel de nuntă diafană și rafinată în același timp, puteți să le oferiți invitaților mărturii de nuntă în formă de barcă cu vele. Cu siguranță că vor rămâne cu o amintire frumoasă, care îi va face să se reîntoarcă în locul în care au petrecut alături de miri.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi