Cine poartă cocarde la nuntă?

Descoperă mai multe detalii despre renumitele cocarde de nuntă! Alege-le pe cele mai frumoase din gama de produse DecoDamira

Cocardele nu sunt numai pentru balurile din filme! De fapt, aceste mici aranjamente florale, care sunt purtate fie la încheietura mâinii (de obicei legate cu o panglică, ca o brățară), fie fixate în ținuta purtătorului, sunt adesea văzute la nunți.

Dar cine poartă cocarde la o nuntă? În timp ce mireasa și domnișoarele de onoare au de obicei buchete, altor membri ai familiei și prietenilor apropiați li se pot da cocarde de purtat. Înainte de a comanda cocardele de la florărie sau înainte de a începe să le creezi chiar tu, este important să întrebi persoanele care le vor purta dacă preferă o cocardă fixată pe haine sau una purtată la încheietura mâinii. Unii oameni ar putea considera că o cocardă la încheietura mâinii este incomodă, în timp ce alții nu vor să fixeze nimic în ținută (cocardele fixate nu sunt ideale pentru persoanele care poartă rochii fără bretele, de exemplu).

Deci, cine poartă cocarde la o nuntă?

Iată o listă cu cine ar trebui să primească o astfel de podoabă la nuntă:

Mamele mirilor:

Mamele mirilor, precum și mame vitrege, ar trebui să primească cocarde de purtat. Dacă este posibil, mămicile ar trebui să ofere florarului sau persoanei care va confecționa cocardele, culoarea și țesătura îmbrăcămintei lor (chiar mai bine: mostre de țesătură!) – iar acest lucru ar trebui să se întâmple cu mult înainte de nuntă, astfel încât cocardele să poată fi potrivite și să completeze șinutele perfect în ziua nunții. Mirele sau mireasa ar trebui să îi ofere mamei sale cocarda personal, ceea ce va crea și o oportunitate minunată și emoțională de fotografie.

Tații mirilor:

Când pui pe listă persoanele cărora trebuie să le oferi cocarde, nu uita de tați! Asigură-te că fotograful și videograful de nuntă sunt prezenți atunci le vei prinde tatălui tău și socrului cocarda de nuntă și ajută-i să o fixeze la rever. Sigur acest moment îi va emoționa pe aceștia!

Bunicii mirilor:

Cei care sunt norocoși să aibă un bunic sau bunicii care participă la nunta lor, cu siguranță, trebuie să țină cont să le ofere și lor cocarde speciale prin care să le arate recunoștința. Încearcă să le prinzi chiar tu cocarda, deoarece acest lucru, cu siguranță, îi va emoționa!

Domnișoarele de onoare și cavalerii:

Pentru a ieși puțin în evidență, domnișoarele de onoare, dar și cavalerii pot purta cocarde. Pentru fete poți alege să le prinzi la mână, iar pentru băieți la sacou sau cămașă. Alege culori potrivite pentru florile cocardelor și nu uitați să faceți cât mai multe poze împreună!

 

Asigură-te că le oferi cocarde tuturor persoanelor importante cocarde la nunta ta și mai ales că vei imortaliza fiecare moment! Ia în considerare încă de la început unde vei prinde cocardele și mai ales de câte vei avea nevoie. Indiferent dacă le vei achiziționa sau dacă vei alege să le creezi singură, alege culori interesante care să se potrivească perfect cu decorul și cu tema nunții!

Îți mai recomandăm și ghiveci de flori de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi