Ce sunt mărturiile de nuntă?

Alege mărturiile potrivite pentru nunta ta și oferă-le invitaților un cadou unic și util care să le amintească de evenimentul tău!

Dacă plănuiești o nuntă, probabil că ai citit o mulțime de articole care îți spun care sunt must-have-urile și ce trebuie să faci atunci când vine vorba de planificarea nunții tale, dar totuși ce sunt mărturiile de nuntă și cum le poți alege pe cele potrivite?!

Cu toate acestea, tu și jumătatea ta, dacă sunteți dispuși să împărtășiți un mic semn de apreciere cu oaspeții voștri care au călătorit de departe pentru a sărbători cu voi acest eveniment special, mărturiile de nuntă sunt necesare! Familia și prietenii voștri au mers zeci sau poate sute de kilometri pentru a se alătura sărbătoririi uneia dintre cele mai mari zile din viața voastră! Și, deși sentimentele copleșitoare de dragoste și apreciere ar putea fi imposibil de exprimat, puteți arăta o parte din recunoștința voastră cu o mărturie creativă de nuntă. Descoperă în cele ce urmează idei de mărturii de nuntă!

Ce sunt mărturiile de nuntă și idei de mărturii creative

Există câțiva factori importanți de luat în considerare atunci când selectezi mărturiile de nuntă. Reține tipul de loc de desfășurare (bomboanele nu vor fi cele mai potrivite dacă ai o nuntă în aer liber când este cald) și locația nunții (sticla ar putea să fie mai greu de transportat dacă oaspeții tău au zburat pentru ziua cea mare). De asemenea, este plăcut să evidențiezi tradiții semnificative sau mâncăruri preferate pe care le împărtășești cu toți.

Deci, ce sunt mărturiile de nuntă? Un mod ieftin de a mulțumi oaspeților și de a personaliza un element al nunții tale într-un mod care să te reprezinte pe tine și logodnicul tău. Indiferent dacă vă căsătoriți într-un loc rustic în aer liber sau într-o sală de dans grandioasă a unui hotel cunoscut, îți oferim o listă de idei de cadouri unice de mulțumire:

 – Săculeți cu semințe de flori – Cum poți marca un început dacă nu în acest fel?! Semințele de flori pe care le pot planta acasă semnifică începutul următorului tău capitol împreună cu pachete de semințe personalizate pe care oaspeții le pot folosi pentru a crește flori acasă.

– Dop de sticlă sau tirbușon – Toată lumea poate folosi oricând un deschizător de sticle, iar designul acestuia poate fi îndreptat către ideea de iubire. La fel și în cazul unui dop de sticlă ce poate fi mai mult decât util.

– Bombonieră din sticlă – Dacă iubești dulciurile poți să le oferi oaspeților tăi bomboniere cu diverse specialități în materie de dulciuri! Alege sortimente din mai multe țări și surprinde-i cu noutăți!

Cele mai potrivite mărturii nuntă sunt originale și sunt cele pe care oaspeții le vor folosi din nou sau se vor bucura de ele cât mai mult timp. Încearcă să îți faci marcată nunta și să le oferi tuturor oaspeților tăi, mici cadouri semnificative care să îi facă să își amintească de evenimentul tău special.  

Dacă nu ai idei, pe lângă propunerile menționate anterior, poți alege mărturii locale sau tematice care sunt, de asemenea, un mod distractiv de a încorpora locația în care te căsătorești. Dacă este o nuntă rustică, borcanele cu miere sunt un cadou dulce pentru invitați. Dacă ai o nuntă modernă, poți oferi mărturii care să vă descrie, precum solnițe cu design interesant sau cutii cu flori uscate parfumate.

Alege mărturiile potrivite pentru nunta ta și oferă-le invitaților un cadou unic și util!

Îți mai recomandăm și props foto de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi