7 Idei de decorațiuni de Paște în 2021

Adaugă un plus de culoare cu ajutorul decorațiunilor de la DecoDamira și bucură-te de Sărbătorile Pascale alături de familie!

De la aranjamentele pentru masa în familie, până la decorațiunile elegante și subtile, DecoDamira îți prezintă câteva idei de decorare a casei sau grădinii tale pentru Sărbătorile Pascale.

Indiferent dacă vei strânge întreaga familie la masă pentru Paște sau pur și simplu vrei să oferi un plus de valoare aspectului casei sau curții tale pentru a fi în ton cu vremea și sărbătorile de primăvară – nu există niciun motiv pentru care să nu aduci aerul sezonului mai aproape! Astfel, descoperă câteva modalități rapide, ușoare și în același timp accesibile pentru a decora casa de Paște!

Idei de decorațiuni pentru un Paște colorat

 •       Decorațiuni de Paște subtile

Nu trebuie să exagerezi utilizând culori primare sau nuanțe pastelate pentru a crea un afișaj sezonier uimitor. Ia în considerare paleta de culori existentă și alege decorațiuni Paște care să completeze schema ornamentelor deja existente – Pune câteva ouă de plastic în ghivecele cu flori sau înfige câteva ornamente Paște din fetru cu băț direct în ghivece.

 •        Ornamente de Paște pentru ușa de la intrare

Cine spune că ghirlandele cu flori trebuie să fie limitate și folosite doar de Crăciun? Fie că faci un singur aranjament, fie că alegi o opțiune cumpărată din magazin, adăugă puțină culoare la ușa din față. Cine nu iubește subtilitatea unei coronițe cu ouă colorate care definesc împreună „Paștele”?!

 •        Aranjamente strălucitoare la fel ca soarele

Profită din plin de acele nuanțe frumoase de primăvară cu câteva aranjamente strălucitoare din flori – lalele galbene, narcisele și crinii sunt toate opțiuni sezoniere perfecte pentru a adăuga acel touch însorit acasă. Folosește căni de ceai, ulcioare și alte vase interesante pentru a le aranja, iar în acest fel vei crea un aranjament interesant.

 •        Folosește un singur accent WOW pentru masă

Simplitatea unui aranjament pentru living creează un astfel de impact. Alege toate fețele de masă albe, vesela cu tonuri de albastru și piese centrale florale mari pentru a crea un adevărat impact WOW.

 •        Cutii cu dulciuri pentru acasă

Ne place ideea de a folosi un suport de tort vintage pentru centrul masei de Paști. Umple-l cu diverse cutii mici cu ciocolată sau dulciuri, legă-le cu o panglică drăguță și bucură-te de rezultat! Nu numai că ai creat un impact uimitor pentru o masă fermecătoare, dar fiecare oaspete primește propria cutie cu dulciuri de Paște pentru a o lua acasă.

 •        Altfel de masă de Paște

Dacă există un moment în care poți utiliza tonuri pastelate și imprimeuri florale, primăvara este cu siguranță momentul oportun să o faci. În loc de un prânz tradițional, de ce să nu organizezi o petrecere de Paște cu ceai. Pune pe masă și prăjituri, sandvișuri și biscuiți în formă de iepuraș!

 •        Gustări de Paște interesante

Acum toată lumea iubește delicatesele, mai ales la Paște! Dar de ce să rămâi doar la clasicele dulciuri când poți deveni creativă în bucătărie și să faci tot felul de gustări de Paște interesante?! Încearcă să faci diverse forme cu ajutorul delicateselor pe care le prepari, fursecuri în formă de iepuraș și utilizează farfurii pastelate pentru a adăuga un plus de culoare mesei de Paște.

            Alege oricare dintre aceste decorațiuni de Paște făcute acasă și adaugă strălucire fiecărei încăperi din locuința ta cu ajutorul sfaturilor de la DecoDamira!

Iti mai recomandam si ghirlande artificiale de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi