Dă un look special buchetelor de flori cu un ambalaj colorat

Oferă un aspect total diferit buchetelor de flori pe care urmează să le dăruiești cu ajutorul ambalajelor de la DecoDamira!

Datorită faptului că se apropie Sărbătorile Pascale, numeroase persoane vor să ofere un buchet special de flori, creat cu grijă. Printre aceste persoane, cu siguranță, se află și câteva care vor să creeze propriul buchet de flori pe care să îl ambaleze cu atenție pentru a arăta cât mai frumos.

Cui nu-i place să ofere flori când sunt anumite ocazii speciale?! Ambalajul este detaliul care poate face diferența dintre un buchet obișnuit și unul cu adevărat impresionant. Tocmai din acest motiv, echipa DecoDamira îți vine în ajutor cu câteva propuneri pe care le poți utiliza pentru ca florile tale să stârnească zâmbete adevărate!

Iată câteva tipuri de ambalaje colorate pentru flori:

 

Ambalaj din plastic de tip plasă

Începe prin a aduna florile într-un buchet în mână. Leagă-le cu o bandă din cauciuc pentru a te asigura că rămân strânse, iar mai apoi așază buchetul format în mijlocul pânzei din plastic. Taie în prealabil o bucată dreptunghiulară sau pătrată (pe care să o îndoi în formă de triunghi) în funcție de cum îți dorești să arate ambalajul buchetului tău. Înfășoară apoi florile în buchet, taie excesul de pânză pentru a nu arăta inestetic și leagă totul cu o sfoară sau o panglică.

Hârtie creponată pentru flori

 Taie o bucată dreptunghiulară de hârtie creponată mai groasă și așază florile într-un colț pe ea. Înfășoară hârtia peste flori din partea stângă, apoi îndoaie bucata respectivă spre exteriorul buchetului, și în cele din urmă, împăturește hârtia din dreapta peste partea îndoită în prealabil.

 Ulterior, vino peste buchetul realizat cu o altă bucată mai îngustă, tot din hârtie creponată pentru flori și leagă totul cu o panglică colorată, care să se potrivească perfect cu nuanța hârtiei. Taie tot excesul pentru a avea un rezultat cât mai plăcut.

Folosește doar panglică sau sfoară

 Strânge tot buchetul de flori în mână și prinde-l cu un elastic sau cu o bandă din cauciuc pentru a sta cât mai strâns. Alege un șnur, o ață mai groasă, sfoară sau panglică și rotește de jur împrejurul bazei buchetului de flori. După ce ai înfășurat șirul în jurul tuturor tulpinilor într-un strat mai gros, mergi cu acesta și mai sus și mai jos pentru a forma un fel de mâner de care să poată fi ținut buchetul. Revino asupra lui cu mici ajustări, în special pentru a tăia cozile florilor care sunt mai lungi pentru a te asigura că totul este potrivit ca mărime.

Realizează buchete de flori naturale peste care să pui diverse ambalaje flori speciale create chiar de tine și asigură-te că aduci un zâmbet pe chipul persoanelor dragi ție. Lasă-ți imaginația să te ajute și creativitatea să te ghideze spre a crea cele mai spectaculoase buchete de flori, indiferent de ocazie!

Îți mai recomandăm să încerci și cutie de bijuterii din lemn de la Decodamira!

           

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi