Cum să faci cele mai cool aranjamente din flori artificiale

Oferă un plus de culoare oricărei încăperi din casa ta cu ajutorul unui aranajement din flori artificiale creat chiar de tine!

Pe numeroase persoane, florile artificiale încă le duc cu gândul la perioada anilor `70, când în orice locuință găseai așezată pe masă o vază frumoasă și colorată, plină cu astfel de aranjamente din flori artificiale. Chiar dacă vremea a trecut, ele încă au rămas la modă, dar desigur, cei care se ocupă de fabricarea lor au îmbunătățit vizibil aspectul pentru ca ele să arate cât mai natural, iar acest lucru poate doar să ne bucure.

Dacă îți dorești un aranjament din flori artificiale nemuritoare pe care să îl privești cu drag un timp îndelungat pentru că nu își schimbă aspectul, ei bine, astăzi vei învăța de la DecoDamira cum să realizezi propriul tău aranjament din flori artificiale online.

Sfaturi pentru crearea unor aranjamente florale artificiale frumoase

Desigur, nu toate florile artificiale sunt replici perfecte ale celor naturale, însă majoritatea seamănă izbitor de tare. În gama de produse de la DecoDamira găsești o mulțime de flori artificiale potrivite pentru aranjamentele tale, mai ales dacă știi deja cum ai vrea să arate acestea. Indifierent dacă îți dorești să creezi un aranjament floral de nuntă sau pentru un eneviment important ori vrei doar să îl utilizezi pentru casa ta,  ai nevoie de inspirație și viziune! Alege flori în diverse culori și mărimi pentru a te asigura că poți crea cele mai frumoase aranjamente florale artificiale!

Deci, dacă ești gata să le dai o nouă șanse florilor artificiale atât de renumite în urmă cu câțiva ani buni, nu le arunca doar într-o vază. Creează propriul aranjament floral artificial și ține cont de aceste sfaturi simple:

 Alege suportul potrivit. Cui nu-i plac vazele mari și mai puțin adânci pentru a face aranjamente bogate?! În acest fel, poți așeza fiecare floare unde îți dorești, deoarece ai destul de mult spațiu la dispoziție. Pe lângă vaza clasică, poți alege chiar și o cutie de carton sau de lemn în care să așezi diverse flori colorate ori, de ce nu, un ulcior clasic și ușor rustic.

 Toate cozile prea lungi trebuie tăiate cu un cuțit zimțat pentru a se potrivi recipientului. Ulterior, fixează-le în recipientul ales cu grijă!

 Alege floarea preferată și încearcă să o pui cumva în valoare. De exemplu, o poți așeza chiar în mijlocul aranjamentului și pe lângă ea, poți pune flori de dimensiune mai mică pentru a o scoate în evidență.

 Alege și câteva frunze artificiale verzi pe care să le pui în jurul florilor. Pune bucăți mai mari în partea de sus a aranjamentului, pe fiecare parte și câteva în jurul florilor de jos. Nu îl umple complet, ci doar utilizează într-un mod strategic aceste frunze pentru a oferi un plus de valoare.

 Folosește-te mai întâi de florile de dimensiuni mai mari. Dacă ai trei astfel de flori, nu le pune pe toate trei una lângă cealaltă, ci încearcă să lași spațiu între ele pentru a veni cu alte flori de dimensiuni mai mici printre.

 Completează cu florile mai mici sau creează de la bun început un aranjament din flori artificiale de la cea mai mare la cea mai mică. Dacă florile au diverse frunze care nu se potrivesc, le poți scoate pentru a păstra doar floarea colorată.

• Verifică aranjamentul din toate unghiurile pentru a vedea unde trebuie să mai adaugi sau să mai scoți. Acest mic detaliu ține de proporții care sunt foarte importante atunci când îți dorești un aranjament perfect!

Creează cel mai frumos aranjament floral cu ajutorul florilor artificiale din gama de produse DecoDamira și oferă un plus de culoare încăperilor din casa ta sau evenimentelor speciale.

Îți mai recomandăm și organizator bijuterii de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi