Cum decorăm casa cu flori artificiale?

Majoritatea femeilor iubesc florile și și-ar dori să decoreze fiecare cameră a locuinței cu superbe buchete colorate. Cu toate acestea, un dezavantaj major al florilor naturale este dat de faptul că, doar după câteva zile, acestea se ofilesc. Astfel, ar trebui să investiți din nou în flori proaspete, să le îngrijiți și să le schimbați constant apa. O alternativă estetică și, totodată, simplă este achiziționarea florilor artificiale!

Majoritatea femeilor iubesc florile și și-ar dori să decoreze fiecare cameră a locuinței cu superbe buchete flori artificiale colorate. Cu toate acestea, un dezavantaj major al florilor naturale este dat de faptul că, doar după câteva zile, acestea se ofilesc. Astfel, ar trebui să investiți din nou în flori proaspete, să le îngrijiți și să le schimbați constant apa.

O alternativă estetică și, totodată, simplă este achiziționarea florilor artificiale! Designerii de interior, precum și cei care au un hobby în acest sens, sunt absolut îndrăgostiți de cât de multe proiecte creative poți realiza, în propria casă, cu aceste flori artificiale.

La Decodamira, puteți găsi o gamă variată de buchete de flori artificiale care vor înfrumuseța orice cameră. Pentru că ne gândim de fiecare dată cum să fim mai aproape de dumneavoastră, în acest articol vă vom arăta câteva idei despre cum puteți să aranjați florile, în așa fel încât frumusețea și finețea lor, să împodobească orice cameră.

Buchete de Magnolie

Nuanțele de roz ale magnoliei inspiră o atmosferă diafană, de primăvară. Astfel, puteți combina mai multe buchete de magnolie, într-o vază albă, care să scoată în evidență tematica de culori ale florilor artificiale. Puteți amplasa aranjamentul floral în living room, pentru a atrage o energie pozitivă și liniște în camera în care se strâng fie cei ce fac parte din familie, fie oaspeții. Puteți să vă folosiți de tonul de roz pentru a aduce bucurie într-o cameră cu pereții în nuanța albastru oțel sau bleumarin, sau puteți aduce culoare într-o cameră cu pereți albi.

Lavanda

Culoarea mov, specifică lavandei, înseamnă armonie, liniște și înțelepciune. Amplasate într-o cameră, buchetele de flori de lavandă artficiale, vă pot aduce comfortul psihic de care aveți nevoie.

Pentru a crea un contrast estetic potrivit, le puteți pune într-o cameră decorată cu mobilier din lemn vopsit în alb. Dacă doriți să creați impresia că încăperea este mai mare și că efectul lavandelor se perpetuează la infinit, puteți să puneți vaza cu florile artificiale lângă o oglindă înaltă, care să atindă suprafața podelei.

Buchete de hortensie, trandafiri și măceșe verzi

Dacă vă doriți ca florile artificiale pe care le cumpărați să aibă un aspect atât puternic, cât și suav în același timp, puteți să recurgeți la buchete de hortensie, trandafiri și măceșe verzi. Combinația va aduce prospețime și stil oricărei camere în care se va afla.

Hortensiile sunt printre cele mai preferate flori artificiale de catre designerii de interior. Acestea denotă un stil rafinat, feminin și diafan. În această combinație, trandafiri aduc romantismul și profunzimea unei iubiri, iar măceșe verzi oferă prospețimea de care este nevoie în orice încăpere.

Buchetele pot fi amplasate atât în camere în care predomină un stil romantic, cât și în camere cu un aspect mai profund și sobru. Spre exemplu, hortensiile ar arăta foarte bine într-un loc cu pereți de culoarea unui albastru Prussian, decorat cu o canapea de catifea verde-mosc peste care să se regăsească perne din satin roz ciclam și verde chartreuse.

În această combinație, trandafirii aduc romantismul și profunzimea unei iubiri, iar măceșe verzi oferă prospețimea de care este nevoie în orice încăpere.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi