Ce trebuie pentru un botez: Decor sală și masă

Alege articolele potrivite pentru botez din gama pe care DecoDamira ți-o pune la dispoziție și bucură-te de un eveniment de neuitat!

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei familii. Temele de botez sunt limitate doar de imaginația ta. O temă cu elefanți sau iepuri ar putea fi perfectă pentru un copil care adoră animalele și poate fi una dintre cele mai interesante idei de botez pentru că ar atrage atenția fiind spectaculoasă. Desigur, nu este o idee deloc rea nici să mergi pe tematice clasice formate doar din decorațiuni roz sau albastre. Astfel, o petrecere tematică pentru un bebeluș poate lăsa invitaților o amintire frumoasă. În cele ce urmează vei afla câteva idei de ornamente botez, perfecte de pus în practică!

Idei tematice de botez

·       – Elefanții sau animale – Există un motiv ascuns pentru care elefanții se află adesea printre animalele preferate ale copiilor. Tocmai din acest motiv, vei găsi o mulțime de idei de decor pentru botez cu această temă. La fel de bine poate funcționa tema de botez și dacă alegi alte animale, jucării de pluș ori forme din de decor din baloane pentru botez!

·        – Culori neutre – Petreceri de botez cu o temă neutră elegantă pot părea dificil de realizat, deoarece există atât de mult roz și albastru, în mod normal la un botez, încât atunci când vei vedea decorațiuni gri sau crem ți se poate părea banal. Totuși, este o alegere perfectă dacă vrei să faci ceva diferit! Gândește-te mai degrabă la o „petrecere de zi de naștere” decât la un botez și îți va fi mult mai ușor să alegi culorile potrivite.

·       –  Roz și albastru – Dungi, bomboane și buline în roz sau albastru pentru bebeluși ar da un aspect clasic petrecerii tale de botez. Decorurile pentru petrecerile de botez în roz sau albastru pot fi, de asemenea, strălucitoare și îndrăznețe dacă îți dorești un aspect clasic.  

Decorațiuni pentru sala și masa de botez

O sală neutră și mare poate fi dificil de decorat, mai ales pentru a crea impact. Dacă ești în căutarea unor elemente vizuale specifice pentru un decor botez fată sau pentru băiat, DecoDamira îți pune la dispoziție numeroase articole pe care le poți utiliza. Așadar, iată câteva sfaturi de care să ții cont:

– Gândește strategic modul în care vor fi amplasate mesele, dar și numărul lor. Ține cont de faptul că trebuie să existe și un loc pentru dans. În plus, dacă vei avea candy bar sau bufet suedez, amenajează un loc special cu o masă mare dedicată acestui lucru.
– Utilizează culori, modele și texturi și pentru a face camera să arate fabulos!
– Ideile și detaliile de decorare a sălii de botez pot fi folosite pe fețele de masă, veselă, piese centrale și confetti.
– Dacă sala este foarte mare, pune mesele doar în jumătate, iar acest lucru va crea o senzație mai confortabilă.
Farfuriile de botez, șervețelele și paharele arată uimitor atunci când toate fac parte din aceeași temă.
– Un tort spectaculos înconjurat de decorațiuni specifice pe care le-ai utilizat și în tema centrală de botez, poate fi de mare impact! Poți alege un tort simplu pe două niveluri cu detalii albe sau crem.

Pentru un botez spectaculos, acordă atenție tuturor detaliilor, atunci când vine vorba despre decorațiunile care să se integreze cât mai bine în tematica aleasă, deoarece aceste aspecte sunt cele care fac diferența dintre un eveniment reușit și unul monoton!

Îți mai recomandăm și cruciulițe botez de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi