Ce fel de ață pentru brățări este cea mai potrivită pentru handmade

Procesul de creație al unei brățăti poate fi de multe ori complicat, atunci când nu știi ce fel de ață să alegi pentru a face accesorii handmade!

Există multe tipuri diferite de materiale disponibile pentru a-ți crea singură propriile bijuterii, iar acesta poate fi un proces serios atunci când nu știi exact ce vrei să alegi pentru proiectul tău. În acest articol, vei afla mai multe despre cele mai frecvent utilizate materiale pentru brățările handmade atunci când vine vorba despre ața pe care urmează să înșiri mărgelele.

Iată câteva variante de materiale potrivite pentru brățările handmade:

Sârmă

1. Sârmă flexibilă

Sârma flexibilă pentru mărgele este o alegere populară atunci când vine vorba despre înșirarea mărgelelor pentru coliere și brățări. Este atât de flexibilă încât este aproape ca un șnur sau o ață, cu excepția faptului că este mult mai puternică. Dacă utilizezi mărgele cu margini ascuțite este utilă o sârmă flexibilă, deoarece marginile mărgelelor nu vor putea tăia materialul.

2. Sârmă cu memorie

Sârma cu memorie este foarte puternică și păstrează forma unei bobine. Este minunată de utilizat pentru a confecționa în special brățări și datorită întinderii firului, se va potrivi cu încheietura mâinii de orice dimensiune! Acest fir poate fi, de asemenea, utilizat pentru chokere. Pentru a termina capetele, poți face o buclă cu clești rotunzi și apoi atașezi un mic detaliu tot din mărgele pentru un efect suplimentar!

3. Sârmă de cupru acoperită

Acest tip de sârmă este destul de rigid în comparație cu sârmă flexibilă și poate fi îndoit ușor în formă cu clești. Poți folosi o sârmă groasă pentru a forma părțile laterale ale unei brățări și apoi poți utiliza un fir mai subțire pentru a înșira mărgelele.

Elastic

Elasticul este ideal pentru realizarea de brățări și coliere stretch. Este foarte simplu de utilizat – odată ce ai terminat de înșirat pe el mărgelele, poți trage elasticul pentru a-i înnoda capetele împreună. Tăie orice exces și nodul va dispărea sub mărgele.

Elasticul este disponibil în multe culori și grosimi diferite și este un material excelent de utilizat pentru începători sau în cazul în care confecționează bijuterii sau chiar și pentru copiii curioși și creativi.

Țesătură/panglică

1. Panglică

Poți utiliza o panglică subțire pentru înșirarea mărgelelor, deși, de obicei, ar trebui să utilizezi mărgele cu găuri foarte mari pentru a trece panglica. Poți folosi panglică pentru a face brățări sau coliere (în special choker-uri cu un pandantiv simplu) și le poți închide cu o fundă interesantă și spectaculoasă.

2. Mătase

Firul de mătase este cel mai frecvent utilizat pentru realizarea de bijuterii cu perle sau alte mărgele delicate. Poți face un nod între mărgele și acest lucru îți va permite să le protejezi de lovirea una de cealaltă. Firul de mătase este destul de întins și este disponibil în tot felul de culori și dimensiuni diferite.

Sperăm că ai găsit utilă această prezentare generală a materialelor pentru a face brățări handmade, astfel încât să poți selecta cu ușurință ața pe care o consideri potrivită pentru următorul tău proiect!

Îți mai recomandăm și nasturi de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi