Cum să alegi ornamentele pentru nuntă în 2021

Decorațiunile de nuntă sunt aproape cele mai importante detalii atunci când vine vorba despre un decor minunat și complex!

Indiferent dacă tema generală pe care ai ales-o este una contemporană, romantică sau minimalistă, elementele decorative pe care le vei alege – toate lucrurile trebuie să se potrivească și în acest fel să se creeze un aspect general perfect!

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să cunoști încă de la început, câteva detalii esențiale care pot influența mai mult decât crezi decorul nunții tale. Fiecare an vine cu noi tendințe, iar Decodamira îți prezintă câteva aspecte de care poți ține cont atunci când vine vorba despre nunta ta.

           

Pașii pentru a alege aranjamentele potrivite

Totul este despre alegerea decorului potrivit! Detaliile decorative, cum ar fi elementele de pe mese, precum florile și alte articole specifice ar trebui să completeze spațiul și să reflecte senzația zilei. Iată câteva sfaturi pentru alegerea decorului nunții tale:

·        Ține cont de stilul personal

Cu siguranță vei fi fericită cu decorul nunții tale și mult mai liniștită, dacă acesta se va potrivi cu adevărat cu gusturile tale. Încearcă să ții cont de ceea ce ți se pare ție adecvat, în funcție de viziunea pe care o ai și să nu te lași influențată de părerile negative care vor apărea. Cel mai important lucru este să îți placă ție și să ai o viziune concretă asupra a ceea ce îți dorești.  

·        Alege paleta de culori

Alegerea culorilor încă de la începutul procesului te va ajuta să te hotărăști mai repede asupra articolelor de decor necesare și să iei mai ușor deciziile ce țin de vizual. Paleta de culori poate fi o schemă monocromatică sau poți alege două culori complementare, ori chiar și o gamă întreagă de nuanțe. Datorită faptului că vei alege aceste nuanțe încă de la început, toate articolele decorative vor fi filtrate cu ajutor acestor culori.

·        Alege un concept sau un mesaj

Dacă simți nevoia unui mesaj și a unui concept poți utiliza câteva cuvinte pe care să le promovezi odată cu trimiterea invitațiilor și de asemenea în ornamentele pentru nuntă – gândește-te bine la câteva cuvinte care să rezume viziunea ta.

·        Acordă atenție elementelor de pe mese

În funcție de dimensiunile salonului unde vei alege să faci nunta și desigur, în funcție de numărul invitaților care vor fi prezenți la fiecare masă, asigură-te că acorzi atenție aranjamentelor de pe mese. Alege flori potrivite în culori care să se integreze în temă, alege diverse ornamente specifice nunților, precum mărturii sau diverse șervețele personalizate și acordă atenție tacâmurilor, paharelor și veselei în care vor fi servite felurile de mâncare. Decorează și o zonă de dulciuri de unde invitații se pot delecta cu diverse prăjituri și alege cele mai frumoase figurine tort nuntă și asigură-te că masa mirilor și a nașilor va fi una spectaculoasă.

Nu uita: Florile sunt cele care fac diferența. Aranjamentele florale de pe mese și din sala evenimentului, cu cât vor fi mai spectaculoase cu atât aspectul general al nunții va fi mai extravagant.

 

            Fiecare element de decor contează, tocmai de aceea trebuie să ții cont de aceste sfaturi pentru a te asigura că ai ales perfect decorațiunile pentru nunta ta! Asigură-te că fiecare este pus la locul lui și că ții cont de faptul că legătura dintre ornament – nuntă este una strânsă.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi