Admiră-ți reflexia în oglinzi elegante

Oglinzile creeaza profunzime si reflecta frumusete. Descopera-le in toate formele si afla cum le poti folosi ca element de decor sau ca dar pentru cei dragi.

Orice oglinda creeaza in noi dorinta irezistibila de a ne privi, chiar si pentru o clipa. Un element de decor nelipsit, oglinda creeaza profunzime si reflecta frumusete. De aceea o dorim, in orice forma, in casa, nu doar cu rol practic, dar si ca o reflexie a bunului gust. Ne place sa o avem aproape, dar si sa o daruim in momente festive.

Ca de exemplu la nunta, unde frumusetea si eleganta radiaza si merita sa fie admirate. Iar o oglinda cu o ramă frumos modelata va reflecta imaginea fericirii pe care mireasa o poarta intr-o zi unica si plină de emotie. Oglinda pentru mirese este un dar deosebit si va ramane la loc de cinste in casa mirilor, ca o marturie a acelui moment special.

Nelipsita din geanta oricarei femei careia ii place sa aiba un machiaj perfect pe toata durata zilei, oglinda este un accesoriu chic, indiferent de vremuri. La fel de bine este si o idee de cadou minunata, oferita oricarei domnisoare sau doamne. Prinsa intr-un suport cu elemente aparte de design si culoare, poate fi insotita de o oglinda cu efect de lupa.

Intre numeroasele tipuri de oglinzi se afla si oglinda pentru masa de toaleta. Cu picior si o rama atent lucrata si plina de detalii, oglinda te va ajuta sa ai un machiaj intact și iti va surprinde zambetul din orice unghi. Iar masa de toaleta va arata mult mai interesant.

La Decodamira oglinzile te ajuta sa creezi decoruri perfecte. Inclusiv pentru flori. Oglinzile disc se pot folosi la evenimente festive, sub aranjamentele florale, multiplicand culorile si formele delicate ale florilor.

Oglinzi elegante, oglinzi practice, oglinzi de pus in rama, oglinzi de luat in poseta, fiecare gata sa te puna in valoare sau sa reflecte momente importante din viata. Toate aceste oglinzi, dar si multe alte surprize decorative, te asteapta la Decodamira!

Îți mai recomandăm și figurine tort nunta de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi