Fii in trend. Descopera marturiile pentru o nunta perfecta.

Marturiile sunt o amintire palpabila a unui eveniment unic precum este o nunta. Tocmai de aceea, alegerea acestora de catre miri trebuie sa fie facuta cu grija si cu bun gust.

Marturiile sunt o amintire palpabila a unui eveniment unic precum este o nunta. Tocmai de aceea, alegerea acestora de catre miri trebuie sa fie facuta cu grija si cu bun gust, pentru a lasa invitatilor o marturie de neuitat.

Fie ca sunt marturii de serie, ce pot fi achizitionate din magazine sau de pe site-uri specializate sau sunt realizate manual, special pentru nunta dumneavoastra, aceste daruri simbolice trebuie sa transmita dragoste, recunostinta si sa fie potrivite cu tema generala a nuntii.

Care sunt tendintele anului

Trendurile dicteaza, asa ca in 2020 este important sa fiti la curent cu cele mai interesante si mai populare marturii de nunta.

In sezonul actual se remarca marturii de nunta frumoase si rafinate, reprezentand semne de carte. Acestea sunt realizate din metal si au decoratiuni fine. Invitatii se pot bucura de aceste marturii cu fiecare ocazie cand citesc o carte si asta le va aminti de nunta la care au luat parte.

O alta tendinta populara la capitolul marturii nunta 2020 o reprezinta marturiile din sticla multifatetata. Aceste obiecte stilizate de obicei in forma de floare, pot sa constituie ulterior un valoros obiect de decor.

Practice si stilizate in forme originale, marturiile de nunta reprezentand tirbusoane, dopuri pentru sticla sau desfacatoare de capace, sunt durabile si realizate din metale prelucrate cu grija.

La fel de populare ca in anii anteriori raman marturiile de nunta in forma de rama, care incadreaza fotografii cu cei doi miri sau delicatele sticlute cu dop de pluta. Si diversele modele realizate din carton colorat, decupat si asamblat in diverse forme vor fi in trend cand vorbim de marturii nunta 2020.

Asa ca alegeti cu grija cele mai potrivite si inspirate marturii nunta pentru evenimentul din acest an si bucurati-va de momentele unice cu toti cei dragi!

Îți mai recomandăm să încerci și oglinda mireasa de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi