Pungi de Craciun pentru cadouri perfecte

Cadourile de Craciun trebuie sa fie ambalate intr-un mod aparte si puse in pungi inspirate, pentru ca bucuria celor care le primesc sa fie si mai mare. Vezi ce pungi de cadouri ti-a pregatit Decodamira!

Dimineata de 25 decembrie este o bucurie in care daruim si primim cadouri. Un cadou de Craciun are o semnificatie aparte, asa ca este important ca si modul in care este ambalat sub brad sa fie unul special. Daca mergi la cumparaturi si alegi cadouri pentru cei dragi, nu uita sa gasesti si pungi de cadouri in care sa le pui. Acesta este unul dintre momentele in care nu doar continutul unui cadou, dar si forma in care acesta este ambalat si prezentat conteaza.

Cadouri deosebite pentru cei dragi

Oferta Decodamira de pungi de cadouri inedite de Craciun te va surprinde si in acest an cu zeci de modele deosebite si pline de culoare. Poti descoperi pungi de diverse dimensiuni, in care sa incapa toate cadourile pe care le-ai pregatit pentru cineva drag. Si in ceea ce priveste tipurile de pungi de cadou, ai numeroase optiuni.

Pentru sticle de bautura poti alege dintre pungile special concepute pentru acest tip de cadou, si care au avantajul ca mentin sticla in pozitie verticala, fara riscul de a se rasturna. Unul dintre modelele aparte este punga din carton, cu fereastra transparenta, potrivita pentru cosmetice sau bauturi.

Daca vrei sa daruiesti cuiva drag bijuterii de Craciun, poti alege la Decodamira pungi de cadouri dreptunghiulare, special concepute pentru a pune in valoare un  dar aparte. Pentru cadourile din finalul de an, un tip de pungi de cadouri in trend este cel in forma de carte, din carton, avand ilustratii vintage. Persoana care primeste un cadou in acest tip de punga, o poate folosi ulterior si ca suport pentru aranjamente florale sau pentru depozitarea anumitor obiecte.

In combinatie cu hartiile de ambalat speciale pentru Craciun, variantele de pungi de cadou de la Decodamira te vor ajuta sa faci cadoul perfect la final de an si sa aduci bucurie pe chipul celor dragi.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi