Ramele foto, in topul celor mai frumoase idei de cadouri. Afla de ce!

Ramele foto sunt mereu in topul ideilor de cadouri si aduc bucurie pe fata oricui. Analizeaza oferta Decodamira si afla de ce ne plac asa mult ramele foto!

Fotografiile reusesc sa surprinda si sa pastreze peste timp momente si emotii trainte intr-o viata. Desi fotografiem  aproape exclusiv cu telefonul si avem sute sau mii de poze in firmat digital, o imagine pe hartie fotografica are un alt impact asupra privitorului. Daca mai este incadrata si intr-o rama foto deosebita, atunci efectul este sporit si va impresiona multi ani dupa ce a fost inramata.

Daca alegeti sa faceti cadou o rama foto, aveti mari sanse sa produceti o mare bucurie celui care o primeste. Tocmai pentru ca sunt inca foarte apreciate ramele foto sunt in topul ideilor de cadouri. Suntem aproape de luna cadourilor si puteti sa puneti pe lista din acest final de an si cateva cadouri de rame foto.

De ce ne plac ramele foto?

In primul rand pentru ca incadreaza o poveste, cea care sta in spatele imaginii sau imaginilor pe care le inrameaza. O poza intr-o rama se individualizeaza in orice decor si atrage privirea. Daca sunt alese bine, ramele in sine pot sa accentueze sis a puna si mai bine in valoare fotografia.

Exista o varietate foarte mare de rame poze online si in magazine, iar diversitatea de optiuni va va ajuta sa creati o poveste frumoasa in jurul oricarei poze.

–        Rame foto clasice cu decoratiuni retro sau tematice

–        Rame foto din diverse materiale (lemn, plastic, antimoniu, sticla, aluminiu, plastic etc.

–        Rame foto de diverse forme, de la clasicul dreptunghi la inedita rama in forma de stea pentru pomul de Craciun, cu obloane sau in forma de film foto.

–        Rame foto pentru o singura imagine sau pentru colaje

–        Rame foto cu lichid si sclipici, care, impreuna cu poza, se comporta ca un glob decorativ

Oferta de rame foto online de pe site-ul Decodamira este diversa si va propune idei de cadou pentru toate ocaziile.

Iti mai recomandam si bibelouri moderne de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi