Marturii botez 2020. Ce semnificatie au si cum le alegem?

Semnificatia marturiilor de botez s-a pastrat in timp, dar tendintele se schimba permanent. Care vor fi marturiile de botez in trend anul viitor?

Participarea la botezarea unui copil este intotdeauna un eveniment deosebit si incarcat de emotie si semnificatii, nu doar pentru parintii celui botezat, ci si pentru invitati.

Fiind vorba de un eveniment special, la ceremonia oficiata in  biserica si la petrecerea de botez sunt invitati de obicei doar cei foarte apropiati si prietenii buni. Dincolo de amintirile pe care le creeaza participarea la un  asemenea eveniment, ramanem si cu marturii de botez pe care le primim tocmai pentru a pastra vie in timp aceaste momente.

Ca parinti ai bebelusului, alegerea unor marturii de botez trebuie facuta cu atentie, pentru a gasi ceva cu semnificatie si care sa fie apreciat de invitati.

Ce tendinte avem la marturii pentru botez 2020?

Daca anul viitor veti fi in postura de a boteza un copil, este important sa aflati din timp ce poteti alege ca marturii pentru botez in 2020. Oferirea de marturii la botez nu este o traditie noua, aceasta practica existand si in trecut, in diverse forme. Semnificatia a fost din totdeauna aceeasi, anume de a aminti celor invitati de acel moment unic in viata copilului care a fost botezat.

In trecut marturiile care se ofereau nu aveau o diversitate foarte mare, dar trebuiau sa fie cochete sis a lase o buna impresie asupra invitatilor. De obicei era vorba de cutiute din diverse materiale, ce contineau mici obiecte cu simbolistica legata de botez sau chiar condimente si bomboane, Si atunci si acum personalizarea marturiilor de botez era un detaliu important, care contribuia la succesul alegeri facute.

Si in 2020 veti avea la dispozitie pe piata numeroase modele de marturii de botez, de unde puteti alege ceva inspirat. Fie ca este vorba de rame foto de multiple forme si culori, prajiturele sau bomboane, mir in diverse sticlute sau nenumarate elemente simbol din lumea bebelusilor, fabricate din sticla, carton, metal, ceramica, plastic, lemn sau material textil.

Alegerea cele mai inspirate marturii de botez in 2020 va apartine daca organizati botezul si este important doar ca acestea sa exprime personalitatea copilului si sa ramana o amintire placuta pentru invitati. Decodamira vrea sa ramana permanent in trend si are o colectie variata de marturii botez din care puteti alege si comanda online.

Iti mai recomandam si cutii cadou de la Decodamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi