Pusculita, un instrument de educatie financiara pentru copii

Copilul tau econimiseste bani? O pusculita de copii poate fi pentru cel mic mai mult decat o jucarie. Poate fi un inceput pentru educatia financiara!

O pusculita poate fi pentru cel mic mai mult decat o jucarie. Poate fi un inceput pentru educatia financiara a acestuia pentru ca il va face sa aprecieze valoarea banului. O pusculita va fi solutia lui pentru dorintele lui, îl va motiva să economisească pentru a aduna mai mulţi bani pentru micile li placeri. Pușculița devine cutia magică care va face totul posibil.

Cu o pusculita ceramica, economisirea poate fi chiar distractiva. Cei mici vor fi mega incantati sa stranga singuri monezile si bancnotele in noua lor pusculita si vor fi surprinsi cand dupa o perioada vor vedea cum economiile s-au ttransformat intr-o suma considerabila. Parintii ii pot ajuta copii sa stabileasca un obiectiv pentru economisire. Prin urmare, pusculita devine dintr-o jucarie plictisitoare si fara sens, una noua si educative cu un rol foarte important.

Cum il motivezi pe cel mic sa adune bani?

Copiii trebuie sa inteleaga ca daca isi doresc o jucarie anume sau daca au neaparat nevoie de ceva, trebuie să aștepte și să economisească pentru a putea cumpăra. Cu cateva sfaturi, il poti ajuta pe cel mic sa economiseasca

Procesul de economisire al celui mic incepe cu o suma modica de bani, oferita ori de parinti, ori primita de ziua lui de la rude, ori castigata pentru micile activitati pe care le. Insa, el trebuie să învețe cum pot fi administrați eficient. Pentru asta, trebuie să îi pui la dispoziție informații despre cum să îi cheltuiască, cum să economisească și cum să investească banii pe care îi are.

Dupa ce a inceput sa stranga o suma anume de bani, invata-l să-și urmărească cheltuielile

Recompensează-l pentru interes si efort. Periodic, ii poti oferi o mica recompensa ca sa-I arati ca apreciezi efortul lui, motivandu-l astfel sa economiseasca mai mult

Copiii dvs. vor să economisească bani? Cu o pușculiță amuzantă de copii, tot procesul va fi mai distractiv!

Îți mai recomandăm și ambalaj cadou de la DecoDamira!

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi