Lumanari pentru cununie cu flori artificiale semnificative

Afla de aici cum sa obtii cele mai frumoase lumanari de cununie cu flori artificiale. Tine cont de toate sugestiile DecoDamira.

Cununiile trebuie să fie foarte bine realizate, din toate punctele de vedere. De aceea, dacă ai organizat petrecerea, ai găsit ținutele ideale și formația care să anime atmosfera, este bine să pui accent și pe lumânări.

Lumânările pentru cununie cu flori artificiale sunt frumoase, așa că poți să îți îndrepți atenția către acestea, fără rețineri. Află de la Decodamira care sunt cele mai potrivite flori artificiale pentru acest tip de lumânări, mai ales dacă dorești să le creezi pe cont propriu.

Idei de lumanari pentru cununie cu flori artificiale

Margarete 

Margaretele artificiale au o nuanță subtilă și delicată de alb, motiv pentru care se potrivesc de minune evenimentului. Albul semnifică puritate, inocență, blândețe și divinitate, fapt pentru care florile artificiale de acest fel sunt perfecte pentru lumânările de cununie.

Cumpără mai multe fire de margarete de la Decodamira și leagă-le de lumânări cu ajutorul unei panglici albe sau galbene. În acest fel, obții un model extraordinar de lumanari pentru cununie cu flori artificiale.

Floarea Soarelui 

Floarea Soarelui semnifică dragostea veșnică, cea care este prezentă în cadrul unui astfel de eveniment. De aceea, lumanarile pentru cununie cu astfel de flori artificiale sunt  adesea întâlnite.

Achiziționează de la Decodamira câteva fire de Floarea Soarelui artificială și prinde-le cât mai elegant de lumânări. Cu siguranță îți va plăcea rezultatul final!

Lavandă 

Lavanda exprimă stare de bine, bucurie, sănătate și calmitate, fapt pentru care este bine să creezi lumânările de cununie cu ajutorul acestei flori. În plus, lavanda este în tendințe în ultima perioadă, așa că ai toate motivele pentru care să îți îndrepți atenția către aceasta.

Cumpără lavandă de pe site și panglici mov, astfel încât să obții lumanari pentru cununie cu flori artificiale cu aspect modern.

Trandafiri roșii 

Trandafirii roșii denotă pasiune și dragoste, două ingrediente esențiale într-o căsnicie. Datorită semnificației, trandafirii cu această nuanță sunt cel mai adesea oferiți în cadrul întâlnirilor romantice.

Astfel, dacă îți dorești ca familia ta să fie încununată de dragoste și mult romantism, alege să decorezi lumânările pentru cununie cu acest tip de floare.

Hortensii roz 

Hortensiile roz exprimă dragoste și emoție, de aceea fac parte din decorul multor nunți. Alege hortensii roz, dacă îți dorești lumanari pentru cununie cu flori artificiale de impact, care să ofere un plus de personalitate și de frumusețe evenimentului.

Orhidee 

Orhideea este considerată a fi floarea tinereții veșnice și a armoniei. Acest tip de floare impresionează atât prin semnificația sa, cât și prin eleganța pe care o emană instant.

Prin urmare, dacă pui mare preț pe rafinament, alege lumanari pentru cununie cu astfel de flori artificiale.

În cele din urmă, ține cont de toate cele menționate mai sus și alege acest tip de flori artificiale pentru lumânările cununiei tale. Este foarte important să pui mare accent pe fiecare detaliu în parte, așa că ține cont de semnificațiile florile prezentate anterior, de tema nunții și de culorile  preferate. În felul acesta, poți face cea mai bună alegere pentru lumânările acestui mare eveniment din viața ta.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi