Modalitatile prin care poti realiza cele mai frumoase decoratiuni cu frunze de toamna

Cumpara cateva frunze de toamna de la Decodamira cu ajutorul carora sa realizezi decoratiuni superbe.

Incepand cu luna septembrie, poti sa incepi sa renunti la decoratiunile de casa cu tematica de vara si sa iti indrepti atentia catre cele specifice toamnei. Astfel, este foarte important sa afli cum sa iti decorezi casa cu frunze de toamna, astfel incat sa iti personalizezi cat mai frumos locuinta. 

Afla de la Decodamira cum poti aranja frunzele de toamna, astfel incat sa obtii cateva ornamente frumoase si de moderne, care sa ofere un plus de frumusete caminului. 

Idei de ornamente cu decoratiunile de toamna de la Decodamira 

– Cos din ratan cu frunze multicolore 

Daca iti doresti sa obtii un aranjament frumos pentru masa de dining din sufragerie sau pentru cea de pe terasa, trebuie doar sa cumperi un cos din ratan de dimeniuni mici, pe care sa-l umpli cu frunze de toamna.  

Acest tip de ornament este unul simplu, dar de efect, asa ca merita sa te orientezi catre el. In plus, nu ai nevoie de un buget mare pentru a te bucura de o decoratiune de acest fel. 

– Platou cu fructe, legume si frunze colorate 

In cazul in care iti displace ideea de cos din ratan umplut cu frunze de toamna, realizeaza un platou cu fructe si legume.  Cumpara un  platou chic pe care sa asezi un dovlecel, vinete, pere, struguri si nuci, iar printre aceste fructe si legume, sa presari cateva frunze viu colorate. Este recomandat ca fructele si legume sa fie din plastic, pentru a nu-si schimba forma si culoarea in timp.  

Este o idee foarte buna de ornament de toamna pentru casa si terasa, care este si foarte usor de conceput.  

– Lumanari decorate cu frunze de toamna 

Daca adori sa aprinzi lumanari parfumate in toata casa, pentru a obtine o atmosfera intima si foarte placuta, trebuie sa le pregatesti pentru toamna. Astfel, achizitioneaza cateva decoratiuni de toamna de la Decodamira si leaga-le in jurul lumanarilor cu ajutorul unor sfori de dimensiuni mici sau a unor panglici colorate.  

Acest tip de decoratiuni toamna sunt extrem de apreciate, fapt pentru care acestea costa  mult in magazinele specializate. Varianta de a concepe de la 0 astfel de ornamente este mult mai ieftina si mai placuta, asa ca merita sa incerci sa-ti transformi toate lumanarile din casa in acest fel.  

-Frunze pe pervazuri 

In cazul in care iti doresti ca in fiecare colt din casa sa se regaseasca putin din atmosfera feerica a toamnei, alege sa presari pe fiecare pervaz cateva frunze de toamna. In felul acesta, pregatesti intreaga locuinta pentru acest anotimp atat de frumos si de asteptat tot anul.  

Alege de la Decodamira cele mai frumoase frunze pe care sa le asezi in acest fel in toata casa.  

Asadar, poti folosi frunzele de toamna in foarte multe feluri, astfel incat sa obtii decoratiuni de impact. Trebuie doar sa cumperi atat frunze portocalii si galbene, cat si frunze maro, astfel incat sa creezi contraste cromatice inedite.  

La Decodamira gasesti toate modelele de frunze de care ai nevoie pentru casa si terasa ta. Trebuie doar sa analizezi cu atentie gama de produse de pe site si sa adaugi in cos tot ceea ce iti atrage atentia si consideri ca te-ar putea ajuta in amenajarea locuintei. 

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi