5 idei de decoratiuni de toamna facute manual

Cele mai frumoase decoratiuni de toamna handmade

Îți place să îți petreci timpul făcând tot felul de ornamente și de lucruri handmade? Atunci trebuie să te pregătești din timp pentru această toamnă!  

Realizează cele mai frumoase decoratiuni de toamna facute manual, care să te ajute să personalizezi într-un mod aparte casa și terasa. Ai nevoie doar de câteva accesorii decorative, de puțină creativitate și timp liber, pentru a concepe cele mai inedite, speciale și interesante ornamente.  

Idei de decoratiuni de toamna facute manual 

Coș cu fructe și legume  

Dacă nu deții o grădină de fructe și de legume, trebuie să găsești cea mai bună variantă, astfel încât să decorezi masa din bucătărie cu delicii de toamnă. Astfel, cumpără un coș din ratan cu mâner înalt și așază în acesta câteva soiuri de legume și fructe de toamnă. Apoi, amplasează coșul pe mijlocul insulei sau a mesei de dining din bucătărie.  

Cu ajutorul acestei decoratiuni toamna reușești să oferi bucătăriei un alt aspect și o atmosferă primitoare, călduroasă și foarte prietenoasă.  

Buchete de toamnă 

În cazul în care iubești florile și ideea de a decora întreaga locuință cu diferite sortimente de plante, poți să realizezi pe cont propriu buchete de toamnă. Cu ajutorul acestora, poți decora frumos fiecare cameră în parte, indiferent că este vorba despre bucătărie, dormitor sau living.  

Astfel, realizează buchete flori artificiale cu ajutorul accesoriilor de la Decodamira, pe care să le completezi cu câteva crenguțe artificiale cu frunze ruginii. Poți să te orientezi spre crengile cu frunze de arțar, de nuc sau de viță de vie.  

Vază personalizată 

Cumpără o vază transparentă de dimensiuni mari, pe care să decorezi așa cum știi mai bine! De exemplu, lipește pe aceasta coji de portocală uscate și  frunze de mai multe dimensiuni. La final, adaugă o fundiță mare în mijlocul vazei, pentru un plus de efect.  

Bol decorativ  

Îți plac nucile? Atunci cumpără un bol înalt din sticlă pe care să-l umpli cu miezi de nucă, astfel încât să ai mereu la discreție acest fruct, gata de savurat!  

Pentru a oferi un plus de personalitate decorațiunii, alege să împodobești bolul cu o ghirlandă cu frunze artificiale de la Decodamira. Este recomandat să îți îndrepți atenția către ghirlandele cu frunze arămii, astfel încât ornamentul să fie specific toamnei.  

La final, așază bolul pe masa din bucătărie sau pe cea din terasă.  

Suporturi de lumânări  

Îți place să îți petreci serile într-o atmosferă cât mai caldă și prietenoasă? Atunci cu siguranță aprinzi adesea lumânări parfumate, care au puterea de a înmiresma întreaga locuință.  

Astfel, achiziționează câteva suporturi de lumânări cu design simplu, pe care să le împodobești frumos cu frunze în nuanțe de portocaliu și galben. Poți folosi frunze naturale, însă nu este recomandat, mai ales dacă îți dorești ornamente durabile și rezistente. De aceea, cel mai bine este să alegi câteva sortimente de frunze artificiale de la Decodamira.  

În felul acesta, obții câteva decorațiuni de toamnă de dimensiuni mici care pot oferi un plus de personalitate casei! 

În concluzie, dacă adori modelele de decoratiuni de toamna făcute manual, trebuie să dedici puțin timp liber, pentru a crea pe cont propriu cele mai frumoase ornamente! 

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi