Ești nașă de botez? DecoDamira te ajută cu lista de cumparaturi botez pentru nasa

Lista cumparaturi botez nasa de luat in considerare

Ce bucurie să fii nașa de botez a unui nou-născut! Dacă te afli în postura de a boteza un copil, trebuie să te pregătești din timp pentru un astfel de eveniment important Astfel, este necesar să constitui lista de cumpărături cu aproximativ o lună-două înainte de botezul pruncului, astfel încât să te asiguri că nu uiți să achiziționezi niciun produs important.

În cazul în care te afli pentru prima dată în postura de mamă spirituală, cu siguranță nu știi care sunt cele mai importante articole pe care să le iei în considerare la botez. De aceea,  cel mai bine este să citești în continuare articolul, pentru a te pune la curent cu tot ceea ce este necesar.

Lista cumparaturi botez nasa – Produsele esențiale, care nu trebuie să lipsească 

Lumânări 

În Biserică, nașa cu nașul trebuie să țină aprinse două lumânări, astfel încât copilul să fie botezat ca la carte. Dacă îți place să creezi cu propriile mâini tot felul de produse cu aspect original, poți să constitui pe cont propriu lumânările de botez.

Astfel, cumpără de la Deco Damira câteva flori artificiale, cruciulite botez și șiraguri de mărgele, cu ajutorul cărora să creezi cele mai frumoase lumânări. Cu siguranță sunt mult mai apreciate lumânările handmade, decât cele cumpărate din comerț.

Trusou de botez 

Nașa cu nașul trebuie să aducă un trusou de botez pentru micuț, care să conține: prosoape pentru preot și copil, sticluță de mir, fașă, pânză pentru mir și săpun.

Pe lângă faptul că este foarte important ca aspectul trusoului să fie de neegalat, foarte creativ și jucăuș, poți să-l împachetezi cât mai frumos cu ajutorul articolele de împachetat cadouri de la Deco Damira. Găsești pe site numeroase accesorii colorate și foarte frumoase pentru împachetat, așa că ai de unde alege produsele ideale în acest sens.

Haine pentru copil 

Nașii trebuie să se gândească și la câteva hăinuțe pe care să le ofere nou-născutului. Prin urmare, dacă botezi o față, alege câteva rochițe superbe, care să o ajute să arate precum o prințesă, iar dacă botezi un băiat, orientează-te către câteva costume moderne.

Ceea ce este foarte important este faptul că toate articolele vestimentare trebuie să fie concepute din cele mai bune materiale, astfel încât copilul să nu facă reacții alergice. De aceea, cel mai bine este să alegi articole realizate din bumbac natural, care este un material premium, recomandat bebelușilor.

Jucărie 

În cazul în care îți dorești să oferi tot ceea ce este necesar unui micuț, poți să alegi și o jucărie sau două pe care să le dăruiești prichindelului. Poți să îți îndrepți atenția către un ursuleț de pluș.

În momentul în care oferi jucăriile, nu este rău să le dăruiești împreună cu un set de baloane cu heliu, astfel încât cadoul să arate cât mai frumos.

Acum ca ai aflat toata lista cumparaturi botez nasa, îți rămâne doar să mergi în căutarea produselor necesare. Ține cont de toate produsele de mai sus, deoarece toate sunt foarte importante și nu trebuie să lipsească din atențiile oferite de nași la botez.

   0
    0
    Coș de cumpărături
    Coșul este gol!
    Decodamira
    Logo
    Produse comparate
    • Total (0)
    Comparare
    0
    Cos de cumparaturi