Livrare si retur

Livrarea produselor se va face prin GLS COURIER.

Modalitatea de plata

Plata produselor se face in sistem RAMBURS (plata la livrare). Pretul coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita in momentul primirii produsului sau ANTICIPAT IN CONT.

In situatia in care plata nu se efectueaza in cont, comanda este anulata si nu va fi onorata. In acest caz, decodamira.ro va avea dreptul de a solicita plata despagubirii si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

Retur

Legea permite returnarea produselor achizitionate in termen de 10 zile de la data achizitionarii lor. Astfel, iti vom returna contravaloarea comenzii, mai putin taxele de livrare. Pentru returnare este necesar ca produsele sa fie intacte, nefolosite si in ambalajul original.

Toate cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa de mail contact@decodamira.ro. Numai dupa ce primiti acceptul scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa se va returna marfa prin aceeasi firma de curierat.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in maximum 30 de zile de la data primirii coletului, prin virament bancar intr-un cont bancar precizat de client.

Daca la momentul comenzii si livrarii produselor, clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, in cuantum de 20 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului.

Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.

0
  0
  Coș de cumpărături
  Coșul este gol!
  Decodamira
  Logo
  Produse comparate
  • Total (0)
  Comparare
  0
  Cos de cumparaturi