Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă oferi o experiență mai bună de navigare, pentru a analiza traficul din site și pentru a va personaliza conținutul. Continuând navigarea pe acest site, acceptați utilizarea acestora. Aflați mai multe

cancel

.

Decorul poveștii noastre

Poveste noastră este despre un decor care s-a transformat în realitate.

Fiecare vis pe care îl aveam era format din decoruri fascinante, iar detaliile stilistice completau și accentuau inefabilul emoțiilor pe care le trăiam. Așa că am decis că nu doar noi suntem cei care merităm să simțim asemenea pasiune și bucurie și că ar trebui să împărtășim viziunea și entuziasmul nostru și cu cei din jur.

Am deschis ochii, iar din visul nostru, a apărut Decodamira.

Cei peste 10 ani de experiență ne îndeamnă să continuăm călătoria și să vă fim alături, în cele mai importante evenimente din viața dumneavoastră. Fie că vă imaginați o nuntă diafană și trebuie să alegeți mărturiile care să vă reprezinte, fie că pregătiți un botez, la Decodamira puteți găsi produse decorative și accesorii pentru orice tip de viziune și gusturi stilistice.

Pentru că am reușit să ne transformăm visul în pasiune, iar pasiunea am prelucrat-o într-un business de succes, suntem pregătiți să investim efortul creativ necesar pentru a înrama, în mod estetic, tabloul decorativ pe care vi-l doriți!

Decodamira vă decorează sufletul, nu doar casa!

despre noi